Amopage

Når volumet øker hva som skjer med Total Cost of en variabel kostnad?

- Views 0
Advertisement

Når volumet øker hva som skjer med Total Cost of en variabel kostnad?


Selskaper, ideelle virksomheter og til og med statlige organisasjoner pådra seg både faste og variable utgifter i løpet av å produsere varer eller tjenester. Mens mange mennesker klassifisere utgifter i to hovedkategorier, som for eksempel faste og variable, er realiteten at kostnadene utstillings litt mer kompleks oppførsel.

Sanne faste kostnader

Svært få av de kostnader som et firma pådrar virkelig er faste. Et eksempel på en pris som ikke endrer uansett volum er en registreringsavgift med den lokale Better Business Bureau. De fleste andre kostnader gjør faktisk økning som volumet går opp.

Trinn faste kostnader

Trinn faste kostnader er faste inntil et visst produksjonsvolum er nådd, og deretter vise et byks. For eksempel kan et lagringsanlegg koster $ 100 000 per år for å kjøre. Denne kostnaden kan omfatte lønn for sikkerhetsvakter, årlig oppdatering av utvendig og oppvarming om vinteren, samt kjøle interiøret i sommer. Disse kostnadene må være pådratt om 1000 pounds av sement er lagret der eller 200.000. På et tidspunkt, men lageret ikke lenger kan holde mer inventar og firmaet må enten utvide anlegget eller bygge en ny lagerbygning. Når denne kritiske lagringsvolum er nådd, vil den faste utgifter per år gå opp dramatisk, og kan også dobles hvis firmaet bestemmer seg for å bygge en ny identisk lager.

Pure variable kostnader

Pure variable kostnader øke i direkte forhold til produksjonsvolum. Mengden av papir som skal brukes ved utskrift magasiner er direkte proporsjonal med antall eksemplarer som skrives ut. Derfor er slike kostnader for elementer som er brukt i produksjonen av varer er rent variabel. Selv om volum går opp av en enkelt enhet, vil den totale kostnad øker.
Imidlertid, igjen, er den nøyaktige relasjonen mer komplisert og ikke alltid lineær. Mens du skriver ut 10 prosent flere eksemplarer vil resultere i en 10 prosent økning i papirkostnader, dersom foretaket dobler volumet, papirkostnader kan ikke akkurat dobbelt. Dette er fordi slike store innkjøp resultere i volumrabatter fra papirprodusenter.

Netto effekt

Nettoeffekten av økt volum på produksjonskostnadene er derfor som følger; det blir ingen netto endring i faste kostnader og en tilsvarende økning i variable utgifter, dersom volumøkningen er relativt små. Hvis produksjonsvolumet øker dramatisk, noen av de faste utgifter, også kalt trinn faste utgifter, vil gå opp, mens variable utgifter øke mindre enn lineært.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/nar-volumet-oker-hva-som-skjer-med-total-cost-of-en-variabel-kostnad/ "

相关文章!
 • Når renten øker, hva skjer med pengemengden?
  - 阅 0

  Hver gang du tar opp et lån eller kreve et kjøp til et kredittkort, og ikke betale av balansen raskt, må du betale renter til utlåner. I hovedsak er interesse kostnaden ved å bruke penger som ikke er ditt, og er vanligvis uttrykt som en viss prosents

 • Hva som skjer med en andre grad Assault Under Minnesota lov?
  - 阅 0

  Minnesota vedtekter 609,222 definerer angrep i den andre grad som oppstår når en person "angriper en annen med en farlig våpen." Straffen for denne forbrytelsen er fengsel i inntil syv år, og / eller en bot på opp til $ 14.000. Men Subdivision 2

 • Hva er fordelene med Target Costing?
  - 阅 0

  Mange bedrifter står overfor press fra kunder og konkurrenter til å holde prisene lave. Kunder truer med å slutte å kjøpe eller nedlatende konkurrenter hvis selskapet øker prisene. Disse selskapene kan også møte økende kostnader, redusere sin fortjen