Amopage

Når Visste de slutter å bruke kvikksølv i fyllinger?

- Views 0
Advertisement

Når Visste de slutter å bruke kvikksølv i fyllinger?


Amalgamfyllinger, de som inneholder kvikksølv, har vært i bruk i godt over et århundre. Rimelig og holdbar, disse fyllinger var bærebjelken i odontologi inntil ganske nylig da bekymring over sikkerheten til kvikksølv oppsto.

Historie

Kvikksølv tannfyllingsmaterialer har vært i bruk i over 150 år på grunn av brukervennlighet og relative inexpensiveness.

Pros

Amalgamfyllinger brukes til å fylle store hulrom, som er rimeligere enn de fleste andre alternativer og sterk nok til å håndtere stress i hverdagen mens sjelden trenger å erstatte. Av disse grunner, er de fortsatt et alternativ i tannfyllingsmaterialer i dag.

Ulemper

Sølvet farging av kvikksølv-baserte fyllinger forårsaker tennene til å se mørkere, noe som gjør det mindre akseptabelt for fortennene. Det kan også føre til at tannen til å være følsom for varme eller kulde selv om dette er vanligvis forbigående.

Replacements

Det finnes en rekke andre alternativer enn amalgam i tannbehandling i dag, og ingen av disse inneholder kvikksølv. Disse inkluderer porselen, glass eller harpiks ionomerer, og kompositter som inneholder enten kvarts eller glass.

Misforståelse

I de senere årene har det vært mye kontrovers over sikkerheten til amalgamfyllinger, men FDA har erklært dem trygge, holde dem et alternativ for tannleger og pasienter likt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/nar-visste-de-slutter-a-bruke-kvikksolv-i-fyllinger/ "

相关文章!
 • Når kan du slutte å bruke baby Gates? Når kan du slutte å bruke baby Gates?
  - 阅 1

  De fleste foreldre trenger å bruke baby porter på et tidspunkt, vanligvis når deres lille man begynner å krype og ønsker å utforske hver krik og krok av huset. Hvis du har trapper i hjemmet eller visse områder som ikke egner seg for et spedbarn, baby

 • Når kan jeg slutte å bruke mine foreldres inntekt på FAFSA Forms?
  - 阅 0

  Du kan stoppe inkludert dine foreldres inntekt på gratis program for Federal Student Aid (FAFSA) når du er kvalifisert til å søke om føderal hjelp som selvstendig student. Å være 24 år gammel på det tidspunktet du fylle ut FAFSA, eller å være i ferd

 • Når skal slutte å bruke en Infant Swing Når skal slutte å bruke en Infant Swing
  - 阅 0

  Når det gjelder beroligende en grinete baby, kan et spedbarn swing utgjøre hele forskjellen i en overordnet dag. Selv om disse gadgets kan gi lindrende back-og-tilbake bevegelser, de kan også utgjøre en fare for den lille hvis de brukes feil. Det er