Amopage

Når kan en måned til måned lease bli avsluttet i Pennsylvania?

- Views 12
Advertisement

I motsetning til tradisjonelle leieavtaler, måned til måned leieavtaler siste tretti dager. Vanligvis i slutten av måneden, kan leietaker flytte ut av eiendom til leie, eller leie fornyer automatisk. Pennsylvania utleier-leietaker lover tillater leietakere til å flytte ut innen en viss periode på en måned til måned lease. De lover regulerer også tid for å returnere sikkerhet innskudd.

Tidsramme

Under Pennsylvania loven, kan leietaker flytte ut på slutten av sin leiekontrakt uten å gi utleier en skriftlig advarsel. Leieperioden på en måned til måned lease varer vanligvis fra første dag i måneden til den siste dagen i måneden. En leietaker kan flytte ut på den siste dagen i måneden. Leietaker kan også flytte ut om ikke utleieren for å foreta nødvendige reparasjoner, slik som å fikse en stor avløp lekkasje.

Legge merke til

Selv om det ikke er nødvendig, skal en leietaker gi utleier med skriftlig varsel flere dager i forveien. En skriftlig varsel vil bidra til å holde et godt forhold mellom leietaker og utleier. Innkallingen skal inneholde leietakers planlagte flyttedato og en videresendingsadresse for utleier til å sende depositum. Dersom leietaker har planer om å flytte fordi utleier ikke klarte å gjøre reparasjoner, bør han inneholde en detaljert beskrivelse av reparasjoner i innkallingen. Leietaker skal sende innkalling sertifisert post til utleier.

Flytter ut

Leietaker må ha alle sine personlige eiendeler ut av utleieenhet ved den planlagte flyttedato, eller den siste dagen i måneden for måned til måned leieavtaler. Leietaker bør rengjøre utleieenhet etter utflytting. Dersom leietaker har gjort noen endringer i eiendom, for eksempel male veggene eller legge gardiner, bør hun erstatte eiendommen til sin opprinnelige tilstand. Leietaker skal også planlegge en tid til å møte med utleier for å gå tilbake nøklene til eiendommen.

sikkerhet Innskudd

Tenant.net rapporterer at Pennsylvania utleiere må returnere depositum til leietaker innen 30 dager etter leietakers flytte ut. Utleier kan ta fradrag fra depositumet dersom leietaker ikke klarte å betale sin siste måneds husleie, gjort noen skader på utleie eller ikke rydde etter utflytting. Utleier må gjøre en spesifisert liste over eventuelle fradrag og sende inn liste med eventuelle gjenværende depositum til utleier.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/nar-kan-en-maned-til-maned-lease-bli-avsluttet-i-pennsylvania/ "

相关文章!
 • Kan en leietaker uten en Lease bli kastet ut i California?
  - 阅 4

  California loven gir for utkastelse av leietakere - hvorvidt leietakerne har en leieavtale. Prosessen i begge tilfeller krever utleiere å gi leietakere med tilstrekkelig varsel fra utleier intensjon om å sende en utkastelse sak mot leieren. Spesielle

 • Måned til måned lease lover i Maryland Måned til måned lease lover i Maryland
  - 阅 0

  Leie er en stadig mer vanlig valg for de som ikke ønsker å eie et hjem eller er på et budsjett. Det er heller ikke uvanlig for utleiere eller lease-holdere til å ha en måned til måned avtale med sine leietakere. Som de fleste stater, Maryland spesifi

 • Hvor mye kan du bidra til pensjonering per måned? Hvor mye kan du bidra til pensjonering per måned?
  - 阅 1

  Det er absolutt ingen grense for hvor mye en person kan spare til pensjonisttilværelsen - hvis du tjener det, kan du lagre det. De fleste vil imidlertid bare spare en del av det de tjener på et gitt tidspunkt - dagliglivet krever en inngang av kontan