Amopage

Når kan du saksøke eierne av en LLC?

- Views 2
Advertisement

Når kan du saksøke eierne av en LLC?


Danner et aksjeselskap gjør det mye vanskeligere å saksøke LLC medlemmer. Som et aksjeselskap, er en LLC en egen juridisk enhet fra eierne. Noen kan saksøke LLC og rense ut sine driftsmidler, men medlemmets enkelte eiendeler off-limits. Selv om Advisor har ingen penger, eierne vanligvis er trygge. Under de rette omstendighetene, men en saksøker eller kreditor kan samle fra eierne også.

Den LLC Name

Du kan saksøke en LLC for de samme grunnene du vil saksøke enhver bedrift, for eksempel bedrageri, uaktsomhet eller ubetalt gjeld. Lær statens regler for slike dresser, og følge dem til punkt og prikke. Maryland Folke Law Library sier, for eksempel at du må bruke LLC nøyaktige juridiske navn, som innlevert med staten. The California Courts nettstedet sier dersom LLC har en "drive virksomhet som" juridiske navn, bør du ta det. Hvis du har grunn til å saksøke LLC medlemmer, navngi dem også.

Filing Suit

Hver LLC må utnevne en registrert agent, som mottar juridiske papirer papirer. Du kan finne navnet på den registrerte agent og det offisielle navnet på den LLC i papirene arkivert med staten. Imidlertid kan staten ikke krever selskapet å liste sine medlemmer. Delaware, for eksempel, ikke inkludere denne informasjonen i statlige poster. Dette gjør det vanskelig å identifisere hvem du skal saksøke, hvis du ikke allerede har hatt kontakt med medlemmene.

Piercing slør

Til tross for ansvar beskyttelse LLCs tilby, er det grunnlag for å fremme søksmål mot medlemmer. Dersom et medlem som garanterer et lån, er hun på kroken dersom LLC ikke betaler. Et medlem er også sårbar hvis hun personlig sårer deg - juks du, for eksempel, eller utføre sin rolle på Advisor grovt uaktsomt. Hvis det er flere medlemmer, er tap av ansvar beskyttelse den enkelte sak - ett medlem sårbarhet påvirker ikke de andre.

Conmingling Eiendeler

Et annet argument for å saksøke eierne er hvis du kan vise LLC og medlemmene er egentlig ikke separate enheter. For eksempel, hvis selskapet ikke har sin egen bankkonto, og alle midlene er i medlemmenes personlige kontoer, er at bevis en domstol skal behandle dem som en person. Dette er et vanlig problem med én person LLCs. Men vil det være opp til dommeren i saken for å ringe.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/nar-kan-du-saksoke-eierne-av-en-llc/ "

相关文章!
 • Når kan jeg saksøke for injurier karakter etter en skilsmisse? Når kan jeg saksøke for injurier karakter etter en skilsmisse?
  - 阅 2

  Skilsmisse kan bringe frem det verste i folk, og ektefeller ofte si uvennlige ting om hverandre. Hvis din ektefelle gjør en falsk erklæring om deg til andre, imidlertid, og at uttalelsen fører deg direkte skader, kan du være i stand til å saksøke for

 • Kan en Lien plasseres på en LLC Business? Kan en Lien plasseres på en LLC Business?
  - 阅 0

  En lien er en post-dom samling prosedyre hjemlet i lov brukes av dommen kreditorer for å få tilfredsstillende på sin dom for penger skader ved å feste eiendeler av en dom debitor. En lien er mest brukt til å feste eller behefte en dom skyldneren fast

 • Kan jeg saksøke noen for Livsforsikring Innbetaling?
  - 阅 0

  Når en person mottar død fordel av en livsforsikring, er det normalt ikke-conte med mindre det var tvil om forsikringstaker heter begunstigede i en sunn mental tilstand. Men dette måtte være bevist i en domstol. Hvis noen skylder deg penger, kan du v