Amopage

Når eiendommen er solgt på Court House Steps, er alle de Liens avsluttet?

- Views 0
Advertisement

Når eiendommen er solgt på Court House Steps, er alle de Liens avsluttet?


Foreclosure på et stykke av fast eiendom resulterer i at eiendommen blir solgt ved offentlig auksjon på trappen til den lokale tinghuset. En tinghuset foreclosure salg kan være enten et privat salg eller en sheriff salg. Uansett, etter at salget skjer på tinghuset trinnene, alle heftelser er ikke alltid lukket, noe som betyr lien problemer kan fortsatt eksisterer etter salget.

Tidslinjer

En lien er rett og slett et rettslig krav til en eiendom. Foreclosure på en del av eiendommen krever ofte oppløsningen av tidslinje saker som involverer konkurrerende krav på eiendommen. Vanligvis går inn i en lien tidslinjen fra datoen som lien trådte i kraft, noe som betyr at den dagen lien ble opprettet eller, i noen stater, datoen Lien ble registrert i fylket eiendom poster database. Avhengig av tidslinjen, kan en lien bli stengt ute og eliminert av foreclosure salg, eller det kan fortsette å eksistere selv etter salget. Noen ganger er det ikke klart om en lien er stengt ute av salg.

utelukket Lien

Grunnen til en eiendom blir solgt på tinghuset trinnene er fordi noen lien på eiendommen blir utelukket. Det lien passer et sted i prioritert tidslinjen av eiendommen. Lien kan være avgjørende lien eller laveste prioritet lien. Alle med et krav til eiendoms behov for å undersøke hans påstand som gjelder tidspunktet for kravet blir utelukket. Lovgivningen i hver stat bestemme tidslinjen prioritet av eiendom heftelser.

Paramount Liens

Foreclosure på et overordnet eller senior, lien resulterer i eliminering av alle andre eiendoms heftelser. Dette betyr at kjøperen av eiendommen til en overordnet lien foreclosure salg vil ta klar eiendomsretten til eiendommen, fri fra alle andre heftelser. På den annen side, foreclosure av en lavere prioritet lien, kalt en junior lien, ikke resulterer i eliminering av eventuelle overordnede eller senior heftelser på eiendommen. Dette betyr at kjøperen av eiendommen til en junior lien foreclosure mottar ikke klart eiendomsretten til eiendommen.

foreclosure Typer

En lensmanns salg resulterer i enden av en rettslig foreclosure, mens en tillitsmannens salg resultater på slutten av en nonjudicial foreclosure. I en rettslig foreclosure, går inn i en statlig domstol dommer en ordre løse alle konkurrerende heftelser og interesser i eiendommen. Lensmannen salg gir et klart bilde av hvilke heftelser er eliminert og som liens fortsette etter foreclosure salg. Det samme er ikke sant, men av en nonjudicial foreclosure. Som navnet tilsier, gjør en nonjudicial foreclosure ikke involverer en dommer. Følgelig kan det være noen tvetydighet når det gjelder hvilken heftelser er eliminert og som lener overleve etter en bobestyrer salg. Noen ganger kan en rolig tittel handling, eller søksmål mot uønskede krav, må være innlevert i retten for en dommer å løse lien prioriterte saker etter en bobestyrer salg.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/nar-eiendommen-er-solgt-pa-court-house-steps-er-alle-de-liens-avsluttet/ "

相关文章!
 • Hvem betaler Merverdiavgift Når huset er solgt? Hvem betaler Merverdiavgift Når huset er solgt?
  - 阅 0

  Omsetningsavgift er en skatt som pålegges ved salg av løsøre, for eksempel biler, innbo og klær. Hjem og land er en annen klasse av eiendom enn løsøre og er ikke underlagt vanlige merverdiavgift. Huseiere som selger sine hjem er ikke nødvendigvis fri

 • Hva skjer når eiendommen går til skifte? Hva skjer når eiendommen går til skifte?
  - 阅 0

  Skifte er prosessen der eiendelene til en avdød person er distribuert til arvinger. Dersom avdøde igjen en vilje, er eiendommen distribueres under vilje. Hvis avdøde har ikke gitt noen gyldig vilje, eiendom er distribuert til avdødes nærmeste slektni

 • Hvor lenge før en skattebetalingsudyktig eiendommen er solgt for skatt? Hvor lenge før en skattebetalingsudyktig eiendommen er solgt for skatt?
  - 阅 0

  Når eiendomsskatt blir for langt forfalte betaling, vil noen stater selge eiendommen gjerning som en måte å samle krefter de skatter de er skyldige. Ikke alle stater selge eiendom når skatter er betalingsudyktig; Men noen selge en lien sertifikat på