Amopage

Når Betyr Mountain Laurel Bloom?

- Views 0
Advertisement

Når Betyr Mountain Laurel Bloom?


Across the sure tilsølte skog og fjell i det østlige USA vokser en eviggrønn busk som heter fjellet laurbær (Kalmia latifolia). Heller dagligdagse mesteparten av året, sprekker den inn bud og blomst når som helst fra midten til slutten av våren, bærer rosenrød rosa til hvite blomster. Blant Nord-Amerikas mest pryd innfødte busker, gartnere vokse fjell laurbær i US Department of Agriculture plante hardførhet soner 5 til 8.

økende Range

Mountain laurbær vokser der vintrene er kjølig nok til å tvinge en dvalen. Temperaturene dyppe hvor som helst i den 15 til minus 15 grader Fahrenheit rekkevidde. De innfødte spekter av busken strekker seg fra Sørøst Mississippi nordover til Indiana og Ohio og northeastward til Norfolk, Virginia, og opp til Southern Maine. Det forekommer i lavlandet og i fjellet, påvirker dens nøyaktige tidspunktet blomstring hver fjær. Det gror godt i hager i andre deler av landet med sure jordsmonn, fuktig luft og riktig temperatur.

blomstringstiden

Jo lavere høyde og breddegrad, jo tidligere fjellet laurbær blomstrer. Busker blomstrer når som helst fra midten av april til sommersolverv. I Deep South, i USDA sone 8, starter blomstring i midten av april og topper like før 1. mai i sone 7, starter blomstring rundt mai 1, og topper i den andre uken. I høyereliggende områder, og lenger nord i sone 6, blomstrende topper i midten til slutten av mai, og i begynnelsen av juni i områder med høyere høyde eller lengst nord i breddegrad. Across innlandet New England, for det meste i USDA sone 5, oppstår blomstring rundt midten av juni.

Faktorer som påvirker Blomstringstid

Den nøyaktige tidspunktet for fjellet laurbær blomstring varierer år til år basert på sesongens værmønstre. Mens gjennomsnittlig blomstring tidsrammer kan utledes for en hvilken som helst region, kan en kald, våt og overskyet fjær forsinke blomstring én eller to uker. Motsatt, en usedvanlig varm vår med masse sol beveger blomstringstiden tidligere syv til 14 dager. Når blomstene åpne, temperaturer mellom 50 og 75 F gjøre blomstrer vare lengst. Varme, vind og tunge regnskyll forkorte blomst klynge lang levetid.

blomstrende funksjoner

De spisse blomsterknopper utvikle og hovne opp på fjellet laurbær over to uker før åpningen. Knoppene selv låne et attraktivt tekstur og farge kontrast til de ovale grønne blader. Knopper ofte er mørk rød til rosa rosa og åpen for å avdekke lysere blomster som spenner fra korallrød til middels rosa eller hvit. Blomster individuelt åpne i knopp klyngen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/nar-betyr-mountain-laurel-bloom/ "

相关文章!
 • Når Betyr Forsythia Normalt Bloom i Missouri? Når Betyr Forsythia Normalt Bloom i Missouri?
  - 阅 0

  Gartnere over hele verden ser til grensen Forsythia (Forsythia x intermedia) for å signalisere at våren har virkelig kommet. Mens timing varierer fra år til år avhengig av vær, kan forsythias i Missouri begynne blomstringen når som helst fra mars til

 • Når Betyr White Jasmine Bloom?
  - 阅 0

  En søt parfyme gjennomsyrer luften når en vanlig hvit jasmin (Jasminum officinale) blomstrer i de varme månedene av året. De mørke grønne blader, hver bestående av fem til ni hefter, skape et attraktivt folie og bakgrunnen til stjernehimmelen, 1-tomm

 • Hvordan Grow Mountain Laurel Planter fra frø Hvordan Grow Mountain Laurel Planter fra frø
  - 阅 0

  Hvordan å vokse Mountain Laurel planter; få profesjonelle tips og råd fra en ekspert på omsorg for planter og blomster i denne gratis hage video-serien. oppsummering Series Hage kan være en morsom og estetisk tiltalende måte å hjelpe integrere hjemme