Amopage

Nåler til å bruke for Sying tykt stoff

- Views 0
Advertisement

Nåler til å bruke for Sying tykt stoff


Som alle som har prøvd å sy over en denim jeans 'søm vet, ved hjelp av høyre nål gjør hele forskjellen. Ved hjelp av en symaskin nål som er for tynn for stoffet resulterer i en bøyd eller brukket nål og dårlig søm. Når søm for hånd, kan en nål som er for små ikke engang gå gjennom duken. Den type tykt stoff du bruker også bestemmer hvilken type nål som vil fungere best. Produsenter har utviklet nåler spesielt for ull, skinn, semsket skinn, strikker, vattert stoff og møbeltrekk.

Typer av Needles

Synåler for både maskin og hånd sy kommer i tre grunnleggende typer, definert av hvilken type punkt de har. Bestem type nål stoffet krever før du velger riktig størrelse. De mest brukte nåler er enten skarp-punkt eller kule. Sharp-punkts nåler brukes til vevnader, som bomull, ull, taffeta og chintz, Disse nålene lage et hull i stoffet for tråden å komme gjennom. Kule nåler brukes til strikker, for eksempel jersey og doble strikker. Disse nålene har en avrundet spiss som glipper mellom strikke tråder heller enn å bryte dem. Den tredje typen punktet er kile-punkt, en trekantet nål brukes på skinn, semsket skinn og vinyl.

Størrelser av Needles

Når du har bestemt hvilken type nål til bruk for stoff, må du velge riktig størrelse. Tykke stoffer trenger tykkere nåler. Du kan vanligvis finne både hånd-sy og maskin nåler i pakker som inneholder et utvalg av størrelser, noe som er nyttig i å hjelpe deg eksperimentere til du finner den størrelsen som passer best for stoffet.

Symaskinnåler

Symaskiner for symaskiner er satt på fabrikken for å sy middels tykke stoffer med mellomstore nåler og vanlig tykkelse på tråder. Hvis du syr tyngre stoff, må du bytte til en tykkere nål. De fleste symaskinnåler er merket i både det amerikanske systemet, 8-19, og det europeiske systemet, 60-120 skrevet på pakken som 16/100 eller 18/110. Tykkere stoffer, for eksempel pels ull, draperi stoff og fake pels krever vanligvis en størrelse 16/100 eller 18/110 p. Denim og lerret trenger en 16/100 nål. Noen ganger vil du se nåler som er spesielt merket for denim og jeans.

Hånd Søm Needles

Nåler for hånd sy er også dimensjonert med nummer, men nummereringssystemet varierer i henhold til typen av nålen. Det viktige faktum å huske på når du velger en nål er at et lavere tall indikerer en tykkere, lengre nål innen sin kategori. De mest vanlige nåler for hånd sy er skarpe-punkt, ofte kalt "skarpe gjenstander" eller "vanlige nåler." De er dimensjonert fra 1 til 12. Carpet skarpe gjenstander, som brukes til å sy gjennom tepper og tepper, er størrelse fra 16 til 18. Kule nåler for knits er størrelse 5-10.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/naler-til-a-bruke-for-sying-tykt-stoff/ "

相关文章!
 • Tips om Sying Sunbrella stoff Tips om Sying Sunbrella stoff
  - 阅 0

  Uansett hvor båter seiler, barna leker i dekket utendørs strukturer og arbeidere søk skygge, er du sannsynligvis å finne Sunbrella & reg ;. Denne lerret typen stoff fra Glen Raven, Inc. er laget i en egenutviklet prosess og brukes for innendørs og ut

 • Trenger jeg en datamaskin til å bruke iPad? Trenger jeg en datamaskin til å bruke iPad?
  - 阅 0

  Apple utviklere designet iPad som en følgesvenn enhet, ment å gi en mobil plattform for databehandling uten å erstatte en datamaskin. IPad programvare og lagring er begrenset, så du trenger en datamaskin til å sette opp og ta sikkerhetskopi av enhete

 • Hvor å konvertere MP4 til WAV Bruke Freeware
  - 阅 0

  MP4-filer er gode filer som tar opp lite plass på harddisken din. Ikke alle program gjenkjenner MP4 format skjønt. Hvis du ønsker å være i stand til å bruke filene i et program, for eksempel en lyd-editor, må du konvertere MP4 til en filtype som prog