Amopage

Myspace Ulemper

- Views 0
Advertisement

Myspace Ulemper


I 2003 eUniverse ansatte Chris dewolfe, Brad Greenspan, tom anderson og Josh Berman grunnla Myspace, sosiale nettverk nettsted som sto for 80 prosent av alle sosiale nettverk trafikk innen 2006. Ifølge The Huffington Post hjemmeside, Myspace slå Google Search og Yahoo! mail i totalt antall sidevisninger og ble den mest besøkte nettsiden i USA i løpet av juli 2006. Men Myspace har også tiltrukket seg oppmerksomheten til foreldrene, som hevder at det kan gjøre tenåringer målet for seksuelle overgripere eller nettbøller.

Personlig informasjon

Noen kritikere, som for eksempel National Science Fair, har kritisert Myspace for å gjøre det lettere for ungdom å legge inn personlig informasjon. Offentlige Myspace profiler kan inneholde informasjon som en persons seksuelle legning, etnisitet, religion eller hvor han går på skolen. NSF tyder på at foreldre bør oppdra sine tenåringer å holde personlig informasjon privat.

seksuelle overgripere

Ifølge MILSpouse.com, kan noen tenåringer poster personlige opplysninger eller bilder som kan tiltrekke seg oppmerksomheten til seksuelle overgripere. Tenåringer så unge som 14 år lovlig kan bli med i området, hvor seksuelle overgripere kan kontakte dem. I 2006, 16 år gammel Katherine Lester skapte overskrifter da hun fløy til Midtøsten for å møte Abdullah Jinzawi, en 20-år gammel mann hun møtte på Myspace.

Nettmobbing

Nettmobbing, eller mobbing en person på nettet, kan også forekomme på Myspace. I oktober 2006, en tenåring fra Missouri begikk selvmord etter å ha blitt mobbet på Myspace av hennes nabo. Naboen begynte å mobbe henne ved hjelp av en falsk MySpace-konto og utga seg som en gutt som var kjærester interessert i henne. Selv om nettmobbing er ikke eksklusiv for Myspace, forekommer det på nettstedet.

funksjonalitet

Den Myspace nettside inneholder også oppstå problemer, som for eksempel problemer med sikkerhet og hastighet. NSF hevder at området er treg og sine servere kan gå ut av drift. Brukere heller ikke har full kontroll over sin side design.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/myspace-ulemper/ "

相关文章!
 • Den Adavantages og ulemper ved MySpace
  - 阅 0

  MySpace, en populær nettverk nettside, gir brukerne en enkel måte å holde kontakten med venner og familie. Profil sider viser personlige bakgrunnsinformasjon, som du liker og misliker, interesser og hvor du gikk på skolen. MySpace tilbyr mange prakti

 • Kan du laste opp bilder fra MySpace til Facebook?
  - 阅 0

  Facebook og MySpace er to sosiale medier verktøy som, mens fundamentalt annerledes på flere måter, tjener de samme slutt formål: å holde deg tilkoblet med menneskene i livet ditt. En viktig faktum om de to tjenestene er at de ikke er relatert til hve

 • Positivt og ulemper med å bruke Blogging i klasserommet Positivt og ulemper med å bruke Blogging i klasserommet
  - 阅 0

  Blogging er en måte å skape din egen online journal for å dele dine synspunkter med andre. Mange college og high school klasserom integrere blogger for å engasjere elevene og legge til et nivå av Internet samspill mellom klassekamerater. Før du legge