Amopage

Mutual Fund Complex Definition

- Views 1
Advertisement

Mutual Fund Complex Definition


Et aksjefond komplekset er en familie av verdipapirfond. Verdipapirfond er en diversifisert investeringsprodukt som gjør det mulig for investorer å eie en del av en større portefølje av aksjer som forvaltes av en profesjonell manager. Et fond familien er et selskap som tilbyr et bredt utvalg av verdipapirfond til investorer.

utvalg

Velge et verdipapirfond som er en del av en stor familie tilbyr investorer et bredt utvalg av midler å velge mellom. Dette kan være en fordel, fordi mange fond familier tillate investorer å bytte fond med minimal eller ingen ekstra gebyrer. Bytte til fond som fokuserer på bedre resultater sektorer kan potensielt føre til høyere samlede avkastning. For eksempel, hvis markedet snur bearish, kan investorene ønsker å flytte sine penger fra aksjefond til obligasjonsfond.

Talent

Større fond familier tilby prestisje innenfor investeringen samfunnet. Som et resultat, kan de tiltrekke seg dyktige forvaltere som har bevist ytelsesrekorder. En studie utført av Emory University og publisert i 2000 fant at den øverste seks prosent av alle fondsforvaltere betydelig bedre enn markedet godt over sine jevnaldrende. Tiltrekke dette talentet kan tilby investorene en viktig fordel.

Sikkerhet

Større fond komplekser stole på deres omdømme. Misbruk og svindel kan påvirke salgs og jord navnene deres, så store fond familier vanligvis gå langt for å sikre at alle midler som bærer sitt navn operere over bord. Noen store fond selv absorbere uvanlige investor tap for å opprettholde et godt forhold til sine kunder.

Banerekord

Mange av midlene i en kompleks har lange banerekorder. Et nytt fond med relativt kort track record gjør det vanskelig for potensielle investorer å vite hvordan fondet utføres i forhold til andre fond i løpet av endrede markedsforhold. For eksempel kan et fond utføre godt under oksen markedsforhold, men taper mer penger enn konkurrentene under de rådende markedsforhold. En lang track record kan hjelpe investorer sortere ut fond som har mindreavkastning i det siste.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/mutual-fund-complex-definition/ "

相关文章!
 • Hvor mange Mutual Funds kan man være en del av? Hvor mange Mutual Funds kan man være en del av?
  - 阅 0

  Sette alle eggene i en kurv er en av kardinal synder investere. Hvis du bruker en stor del av din formue til å kjøpe en ting, som en enkelt aksje, obligasjon, eller noen andre aktiva, kan du miste en stor del netto verdt hvis den investeringen går su

 • Hvordan beregne Mutual Fund Avgifter Hvordan beregne Mutual Fund Avgifter
  - 阅 0

  Aksjefond selskaper er tillatt av Securities and Exchange Commission (SEC) til å trekke gebyrer fra fondet inntjening. Fond selskaper vanligvis ikke markere avgifter i magasin og nettsted reklame, men SEC krever gebyr avsløring nær fronten av aksjefo

 • Hva er en "separat konto" Vs. en "Mutual Fund"?
  - 阅 0

  Verdipapirfond er investering kjøretøy som bassenget midler fra mange ulike investorer til å kjøpe eiendelene i fondet. Investorer i fond egne aksjer i fondet, ikke de underliggende eiendeler. Separat kontoadministrasjon av en forvalter ligner på mot