Amopage

Muntlig presentasjon Sjekkliste for Middle School

- Views 0
Advertisement

Muntlig presentasjon Sjekkliste for Middle School


Å gi en muntlig presentasjon i ungdomsskolen kan være litt skremmende for mange studenter. Men hvis du arbeider med sjekklisten nedenfor, vil du være godt forberedt på å gjøre en fantastisk jobb. Tips om forberedelse, presentasjon hjelpemidler, utseende, kroppsspråk og verbale ferdigheter vil gi deg alt du trenger for den store dagen.

Forberedelse

Muntlig presentasjon Sjekkliste for Middle School


Den beste måten å gi en god presentasjon er å sørge for at du kjenner ditt materiale. Les om motivet og gjøre notater for deg selv. Deretter legger ut notatene dine på en ryddig måte for presentasjonen. En disposisjon er det enkleste formatet å bruke.

Les notater til deg selv høyt. Gjør endringer på disposisjonen din til du har alle fakta du ønsker å presentere.

Sørg for at du vet hvor lenge presentasjonen er ment å være. Stå foran et speil for å øve og tid selv. Så spør en venn eller slektning til å lytte til deg for mer praksis.

presentasjon Aids

Muntlig presentasjon Sjekkliste for Middle School


Når du bruker enkle verktøy og visuelle hjelpemidler, blir det lettere å gi muntlig presentasjon.

Skriv notatkort for deg fra din forskning disposisjon. Det er viktig at du ikke lese fra et stykke papir ord for ord. Bryt presentasjonen opp i små biter på dine notatkort som påminnelser om hva du vil si.

Bruk visuelle hjelpemidler når du kan. Hvis du har et produkt eller eksempel på motivet, ta den med deg for å vise publikum. Forbered en Microsoft PowerPoint-presentasjon, hvis dette tillates av instruktør.

Utseende og kroppsspråk

Muntlig presentasjon Sjekkliste for Middle School


Den beste måten å bli klar for presentasjonen er å sørge for at du møter opp i tide, og du har en ren og ryddig utseende. Stå rett med god holdning og få øyekontakt med publikum for å la dem vite at du er interessert i dem, slik at de vil være interessert i deg.

I stedet for å stå stille på ett sted, flytter din posisjon i rommet. Du kan også bruke håndbevegelser og ansiktsuttrykk for å engasjere publikum.

verbal Presentasjon

Muntlig presentasjon Sjekkliste for Middle School


Når du fullfører notatene, sørg for at verbal presentasjon har en solid åpning som får publikums oppmerksomhet. Pass også på at du har en avsluttende som overbeviser dem om at du har gitt verdifull informasjon.

Presenterer fakta, historie og argumenter for og imot om motivet i en conversational tone, snakke tydelig med riktig uttale. Dette vil sørge for at meldingen din vil bli godt mottatt, og du vil ha en vellykket muntlig presentasjon.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/muntlig-presentasjon-sjekkliste-for-middle-school/ "

相关文章!
 • Interessante emner for en muntlig presentasjon Interessante emner for en muntlig presentasjon
  - 阅 2

  Plukke en presentasjon tema krever å finne riktig gjenstand som passer din stil. Selv om du har en liste over kriterier og en tidsfrist, må du et tema som vil utfylle dine styrker og matche din personlighet. Å fange publikums oppmerksomhet, kle seg o

 • Hvordan redusere angst i muntlige presentasjoner
  - 阅 1

  Du kan ha en uttalt frykt for offentlige taler. Hvis din jobb eller skole krever at du delta i muntlige presentasjoner, kan du føle deg engstelig og begynner å få panikk. Angst under en muntlig presentasjon kan forårsake hjertebank, svetting, hyperve

 • Tips om hvordan du kan overvinne frykten for muntlige presentasjoner Tips om hvordan du kan overvinne frykten for muntlige presentasjoner
  - 阅 0

  Frykt for offentlige taler kan redusere selv de mest veltalende mann eller kvinne til en skjelvende masse av angst. Trapp opp til et podium og vender et rom fullt av folk som har øyne er kjedelig i deg, venter med forventning for deg å begynne, kan h