Amopage

Mulberry Tree Symbolikk

- Views 2
Advertisement

Mulberry Tree Symbolikk


Morbærtreet trives i Asia, Europa og Midtøsten. Dens bær er spiselige, det er smidig tre er bra for carving og barken og bladene brukes til å lage papir. Så fremtredende er bruker og attributter av morbærtreet at i alle disse stedene, ble dette anlegget innpakket i legender, historie og mening.

Attributter

Morbær ikke knopp før all fare for frost er over, og slik at de symboliserer beregnet tålmodighet. Når de gjør produsere knopper, det skjer så raskt at det ser ut til å skje over natten, viser og dermed symboliserer hensiktsmessighet og visdom. For alle disse attributtene, de gamle grekerne dedikert anlegget til gudinnen for visdom, Athene (aka den romerske gudinnen Minerva).

gresk Symolism

Morbærtreet er omtalt i verk av Ovid og i Shakespeares "En midtsommernattsdrøm" i fortellingen om Pyramus og Thisbe. Disse to unge elskende ble forbudt å gifte seg, så de arrangert for å møte i hemmelighet under et morbærtre. Begge omkom under treet, og deres blod sies å ha farget den hvite bær mørk rød. Til denne dag, de røde bær av morbærtreet bære symbolikken i star-krysset elskere og av den endelige forening av døden.

Chinese Symbolikk

Solen i kinesisk legende er representert ved tre-legged Sun Bird. Denne fuglen befinner seg i den østlige havet, på toppen av en fantastisk morbærtre. Dette treet sies å være bindeleddet mellom jorden og den østlige himmelen. Skildringer av morbær trær i kunst er ofte symboler på denne guddommelige treet. Morbær er også et symbol på bueskytter, fordi legende forteller hvordan den første baugen ble gjort av keiser Huang di for å bekjempe en tiger som hadde jaget ham inn i et morbærtre.

japansk Symbolikk

Mulberry papir brukes som skip for tilbud i Shinto helligdommer. Japanske familier brukes ofte morbær som en del av deres familie toppene, og strimler av fiber ble hengt fra hellige trær som bønner. De morbær blader ble også brukt til å mate silke ormer, som produserte fiber for å gjøre kimonoer passe for den herskende klassen. I alle disse egenskapene, representerer morbær støtte, pleie og selvoppofrelse.

Historie

Den godt kjente forfatter av "Paradise Lost", John Milton, ble sagt å ha plantet en morbærtreet ved Cambridge og Stowmarket, og disse trærne trives i dag. Shakespeare plantet et tre i Stratford-on-Avon, som angivelig kom fra Mulberry Garden of James I. Selv dette treet ble hugget ned, ble noen stiklinger av det transplanterte på forskjellige steder rundt om i England, og tre fra dette treet ble fashioned til utallige minner fra lyrikeren og dramatikeren. Disse morbær trær er nå et symbol på de berømte britiske forfattere.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/mulberry-tree-symbolikk/ "

相关文章!
 • Hvordan Grow en Mulberry Tree
  - 阅 0

  En dekorativ treet som produserer søte, spiselige frukter, hvit morbær (Morus alba) tåler også varme og tørke godt gang etablert og tiltrekker seg mange typer fugler. Native til Kina, dette treet vanligvis vokser i US Department of Agriculture plante

 • Hvordan Trim Weeping Mulberry Trees Hvordan Trim Weeping Mulberry Trees
  - 阅 0

  Godt kjent for sine lange, grønne grener som henger ned på bakken, den populære gråtende morbær treet, eller hvitmorbær, er løvskog. Gråtende morbær kan dyrkes naturlig eller podet på en annen rot. Morbærtreet behov hyppig trimming for å fjerne døde

 • Hvordan identifisere en Mulberry Tree Leaf Hvordan identifisere en Mulberry Tree Leaf
  - 阅 1

  Morbær treet er en etasjer tre med en fascinerende historie. Kinesiske legenden sier at kona til en gammel keiser var oppfinneren av silke og silke dyrking prosessen går tilbake mellom seks og syv tusen år i Kina. Silkeormer spiser morbær blader, sli