Amopage

Mosquito Netting for Veranda

- Views 0
Advertisement

Mosquito Netting for Veranda


Mygg gjøre utendørs aktiviteter ubehagelig. De parasittiske insekter forårsake kløende, smertefulle biter. De sprer også sykdommer som kan være dødelig. Screening i en veranda bidrar til å skape en trygg måte å nyte utendørs. Hjemmet beboerne kan sitte innenfor rammen av den vist i veranda under rolige kveldstimene uten frykt for å lide biter fra aggressive mygg. Skjermen kan effektivt i avkjølende bris, men holder ut bitende insekter.

ekstra plass

En veranda, effektivt skjermet med myggnetting, hindrer ikke bare myggen, men også holder seg andre insekter. Svarte fluer, gule fluer, vil no-see-ums, møll og bier være ute av stand til å gå inn i veranda området. En familie kan trygt spise mat og drikke uten frykt for å tiltrekke veps eller skitt fluer. Skjermet veranda blir ekstra stue hvor familien kan spise og slappe av uten en pest av flygende insekter ødelegger hendelsen.

netting alternativer

Profesjonelle myggnetting selskaper kan raskt legge en hel veranda med høyverdig netting. De fleste garantere deres arbeid. Nettingen kan vare to til tre år før som krever erstatning. En storm kan føre til at levetiden av nettingen for å forkorte. Boligeiere kan også kjøpe ruller med myggnetting hjemme forbedring butikker og påta seg oppgaven med screening i våpenhuset uten profesjonell hjelp. Mosquito netto gardiner kan også henges rundt verandaen for å holde mygg ute. Netto gardinene er ofte et billigere alternativ til å ha hele verandaen vedlagt.

netting

Netting laget spesielt for å holde ut mygg og andre insekter blir ofte behandlet med et insektmiddel som dreper eller frastøter insekter. Effektiv myggnetting bør ha 120 til 200 hull per kvadrattomme å holde insekter ute. Hullene skal måle 1,2-mm-by-1,2-mm. Nettingen er vanligvis laget av polyester, polyamid eller nylonnett. Cotton netting fungerer også bra, men kan bli tung i fuktig vær. Noen områder lider av angrep av sandfluer, som har liten kroppsstørrelse krever mindre nettinghullene for effektivt å holde ut skadedyr. Bruk netting med hull som måler 0,6 mm-by-0,6-mm.

gardiner

Mygg netto gardiner henge fra toppen av verandaen åpnings akkurat som vanlige gardiner. De er festet til toppen av verandaen med enten et spor eller en stang. La gardinene åpne i løpet av dagen og lukker gardinene når myggen kommer ut på kvelden. De fleste mygg gardiner utnytte borrelås for å holde gardinene lukket og på plass. Mygg gardiner kommer i svart, brunt, elfenben eller hvit netting for å matche ethvert hjem. Gardinene vask godt i en maskin skive.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/mosquito-netting-for-veranda/ "

相关文章!
 • Hjemmelaget Mosquito Repellent Candle Hjemmelaget Mosquito Repellent Candle
  - 阅 0

  Mosquito sesongen kan ta mye av glede ut av uterom, med konstant summende, stikkende biter og renner de ofte etterlater seg. Hjemmelaget myggavvisende lys kan hjelpe shoo bort disse skadedyr og gjøre for en interessant hjem laging prosjekt med venner

 • Hva slags skjerm er best å vedlegge en veranda? Hva slags skjerm er best å vedlegge en veranda?
  - 阅 0

  På en varm sommerkveld, slapper av på verandaen med en kald drink er en av livets store gleder. Imidlertid kan mygg og andre skadedyr raskt komme i veien for din fornøyelse. Flere typer screening er egnet for verandaer, avhengig av dine behov og krav

 • Erstatter en Baluster veranda rekkverk Erstatter en Baluster veranda rekkverk
  - 阅 4

  Den tett linjeavstand arrangement av tradisjonelle spiler visuelt encages en veranda og ofte skjuler attraktivt landskap fra visningen. Byggeforskrifter tillate flere gelender materialer i stedet for konvensjonelle tre post-og-Rekkverks rekkverk syst