Amopage

Mørtelen Joint Size for 12-tommers Porselen fliser

- Views 0
Advertisement

Mørtelen Joint Size for 12-tommers Porselen fliser


Installere keramikk, porselen og naturstein fliser er en prosess som innebærer en kombinasjon av obligatoriske retningslinjer og anbefalte installasjonsprosedyrer. Når du installerer 12-tommers porselen fliser, for eksempel, er det noen anbefalinger for størrelsen på fugemasse felles du bruker, men det ferdige resultatet er helt opp til dine personlige preferanser. Men er det noen hensyn å ta hensyn til når du planlegger din porselen installasjon.

Anbefalt størrelse

Den Tile Council of North America og tilhørende flis organisasjonene anbefaler en gjennomsnittlig fugemasse felles bredde på 3/16 tommer for hver 1/16 tommers variasjon i størrelsen på flisene. For eksempel, hvis du tar to 12-tommers fliser og sammenligne dem side til side, og det er en variant av 1/16 tomme i de to fliser, anbefales å bruke minst en 3/16-inch fugemasse felles å skjule inkonsekvens. Større størrelsesvariasjoner har større fugemasse anbefalinger.

utbedret fliser

Utbedret fliser er noen menneskeskapte flis som porselen, og er spesielt designet for å ha så lite variasjon i størrelse som mulig. Men realiteten er at 1/16-tommers varianter er sjelden normen. I stedet variasjoner opp til 1/8 tommers er standard når du installerer 12-tommers fliser på feltet, og det er derfor vanlig fugemasse felles er 1/4 tommers til 3/8 tommers fordi det bidrar til å skjule disse uoverensstemmelser.

grout Farge

Fargen på fugemasse du bruker med porselen installasjon kan hjelpe skjule inkonsekvenser i flisstørrelsen og lar deg bruke en mindre enn anbefalt fugemasse felles. For eksempel, hvis du har en kremfarget 12-tommers porselen fliser, og du vil bruke en 1/8-tommers fugemasse felles, selv om det ikke anbefales at du kan komme unna med det forutsatt at du bruker en lys fugemasse som hjelper blande brikkene sammen og skjule variasjoner i størrelse.

ekspansjonsfuger

Jo mindre fugemasse felles flere sjanser flisene har for skiftende mot hverandre under sesong bevegelse og foten trafikk, og det er derfor det er viktig at du bruker ekspansjonsfuger rundt utkant installasjoner ved mindre enn anbefalt fugemasse ledd. Dette gjør at flisene til å trykke mot fuger, snarere enn mot hverandre, og ekspandere utover, utnytte elastisiteten i de fugemasse som en buffer. Installere fliser tett til utkant ikke tillater rom for ekspansjon i de varmere månedene og fører fliser å løsne gulvet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/mortelen-joint-size-for-12-tommers-porselen-fliser/ "

相关文章!
 • Fordeler og ulemper av porselen fliser på gulv Fordeler og ulemper av porselen fliser på gulv
  - 阅 0

  Porselen fliser blir produsert i flere farger, størrelser og utførelser enn noen gang før. Med teksturer som skinn og størrelser opp til 24 inches, kan du lurer på om porselen fliser er riktig for ditt hjem. Porselen er et holdbart produkt med mye st

 • Kan Porselen fliser tåler varme? Kan Porselen fliser tåler varme?
  - 阅 0

  Gulvfliser kan legge til et særpreget utseende til rommet ditt og stelle innredning. Gulvfliser kommer i mange typer, stiler og materialer, fra naturstein til linoleum til porselen. Ved eksponering for ekstrem varme nivåer, noe flis materialer, slik

 • Hvordan lage Matte Porselen fliser Shiny Med Sealer Hvordan lage Matte Porselen fliser Shiny Med Sealer
  - 阅 0

  Porselen fliser er et tidløst materiale for hjem design som de blander sømløst med en rekke dekor stiler fra moderne til klassisk til variert. Porselen fliser også arbeide i en rekke hjemmemiljøer fra kjøkkenbenken til backsplashes til bad vegger og