Amopage

Morsomme Utendørs Night Games

- Views 0
Advertisement

Morsomme Utendørs Night Games


Spille spill ute kan være stor for teambygging øvelser, en annen ta for en bursdagsfest, og selvfølgelig flott for å holde barna underholdt på en campingferie. Alle utendørs spill er ment å være morsomt, så bør ikke tas for alvorlig, og området bør sjekkes mens det er fortsatt lys for å sikre at det ikke er noe farlig liggende rundt.

Sleeping Pirate

Morsomme Utendørs Night Games


Én person er bind for øynene, og hun er "Sleeping Pirate." Noe er plassert foran henne, som en candy bar. Alle andre i gruppen må flytte minst 20 skritt vekk fra henne, og må da prøve å sneek opp og stjele sukkertøy uten å bli hørt. Når pirat hører noe, påpeker hun i den retningen hun hørte bråk og hvem hun peker på må vende tilbake til der han startet. Vinneren er den personen som stjal candy bar uten å bli fanget.

seekers

Morsomme Utendørs Night Games


Én person er gitt en lommelykt og må lukke øynene og telle til 30, stående ved basen, noe som kan være en pose eller et telt. Hun er "det." Alle andre medlemmer i gruppen må løpe og gjemme seg. Ved hjelp av lommelykt, "det" må prøve og finne resten av gruppen. Så snart hun ser noen, er at personen ut. Medlemmene må prøve og nå basen uten å bli sett. Iført mørke klær er en fordel for dette spillet.

Hug a Tree

Morsomme Utendørs Night Games


Konsernet er delt i par. En person i hvert par er bind for øynene, og deretter ført til et tre via en obskur rute. Når du er der, har bind for øynene person til å føle treet, det er stammen og røttene, etc. Etter omtrent et minutt, den andre personen hjelper bind for øynene person tilbake til utgangspunktet, igjen via en obskur rute. Han kan selv later til å hjelpe henne under en imaginær gjerdet, eller andre slike villedende ideer. Bindene er fjernet, og personen har så å prøve og finne treet hun klemmer.

Smuggler Game

Konsernet er delt inn i to jevne lag. Ett lag er "smuglere" og den andre er "tolltjenestemennene" eller noen variant av navnene. Smuglerne er gitt noe de må prøve og komme forbi tolltjenestemennene uten å bli fanget. Dette kan være alt fra en ballong til en ball, etc. De måten smuglere arbeidet er opp til dem. De kan prøve og haster forbi tolltjenestemennene, kaste ballen mellom dem, eller man kan skjule det og prøve og snike seg forbi tollerne, mens resten av hennes team gjør en avledning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/morsomme-utendors-night-games/ "

相关文章!
 • Morsomme utendørs spill for familien Morsomme utendørs spill for familien
  - 阅 0

  Familie sammenkomster finne barn lyst for underholdning. Creative fettere, onkler, fedre og mødre dra nytte av familie sammenkomster å involvere barn i alle aldre i morsomme utendørs spill for familien. Uansett hendelsen eller sesongen, familiemedlem

 • Morsomme utendørs spill for små barn Morsomme utendørs spill for små barn
  - 阅 0

  Sommeren er en flott tid å komme seg ut og spille med venner og familie. Selv små barn kan være en aktiv del av moroa med spill som er enkel og lett å lære, men likevel underholdende. Hold små barn engasjert ved å spille utendørs spill som tillater d

 • Hvordan finne utendørs bål Party Games og morsomme ting å gjøre på en Bonfire
  - 阅 0

  Hvis du planlegger et bål fest, vil du ønsker å planlegge morsomme utendørs bål party spill og andre spennende ting å gjøre på bålet. Det finnes mange typer aktiviteter og ting å gjøre på et bål. Du ønsker kanskje å holde seg til utendørs bål party-s