Amopage

Morsomme ting å tjene med papir klipp

- Views 1
Advertisement

Binders er overalt hvis du går på skole eller arbeid på et kontor. Men mens praktisk for midlertidig å binde små bunker med papir sammen, binders er gode håndverket verktøy, og tilbyr uendelige muligheter for noen som ønsker å drepe litt tid på en konstruktiv måte.

Gjør Armbånd

Fordi binders er små, tynne og lett å bøye, slik at armbånd av dem er ganske enkel. Tiden det tar å lage en binders armbånd avhenger av størrelse og type armbånd du vil; alt i alt, bør det ikke ta deg for lang.

Ett armbånd ideen innebærer å gjøre "fjærer" ut av binders ved coiling dem opp og veving dem inn i hverandre. Ved å gjøre små, tette spoler, kan du passe dem sammen og til slutt koble dem til å lage et armbånd.

Ved hjelp av knapper, kan du bare skyve en binders gjennom hvert hull i knappens sentrum. Vekslende mellom binders og knapper, vil du til slutt kommet full sirkel og har et armbånd.

Selvfølgelig, du er ikke begrenset til armbånd. Prøv å lage andre smykker, som øredobber. Eksperimenter med forskjellige fargeknappene og binders for å se hva som passer best til din egen personlighet.

Gjør Art

Hvis du ønsker å uttrykke din indre Picasso, kan du innlemme dine binders til et mesterverk, skiftende og forme dem til abstrakte objekter som gjenspeiler dine innerste tanker og følelser.

Eller du kan bare gjøre sprø klumper ut av dem ved å bøye dem over hverandre og se hvordan det ser ut.

Enten du prøver å gjøre noe konkret i henhold til visjonen, eller bare tull, binders er lett å bøye og gjøre for flotte miniskulpturer. Du kan lage dem til mennesker, dyr eller noe annet du kan tenke deg. Eksperimentering er navnet på spillet her. Du kan også lage en sebra bruker stripete binders eller en frosk bruke grønne klipp.

Gjør Fancy Clips

Hvis du ønsker å bearbeide utseendet på binders og samtidig opprettholde funksjonalitet, bør du vurdere å omforme dine klipp til objekter, som hjerter og stjerner. Hvis du bøyer dem på riktig måte, vil de fremdeles klamrer seg fast til papiret mens avviser klisjé og kjedelig utseende tradisjonelle klipp. Selvfølgelig er dette sannsynligvis noe du bør gjøre hjemme. Å gjøre alle dine kontorets binders inn i hjertene vil trolig Rouse spørsmål om produktiviteten og de er ikke på langt nær så profesjonell som de kjedelige, men likevel tradisjonelle binders finnes i de fleste kontorer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/morsomme-ting-a-tjene-med-papir-klipp/ "

相关文章!
 • Liste over morsomme ting å gjøre med lightere Liste over morsomme ting å gjøre med lightere
  - 阅 0

  Sigarettennere kan oftest assosiert med røyking, men du kan finne noen trygge og morsomme ting å gjøre med lightere. Enten du ønsker å tjene en drink, male et bilde eller dele en vits eller viktig budskap med alle du kommer i kontakt med, kan du gjør

 • Morsomme ting å gjør med spillkort Morsomme ting å gjør med spillkort
  - 阅 0

  Spillkort generelt har en lang levetid. Men når du er klar til å kaste en brukt dekk for noen friske, skarpe kort, kan det være lurt å henge på de gamle. En rekke morsomme ting kan gjøres med en kortstokk. Pynt I stedet for å kaste kortene ut, bruke

 • Morsomme ting å ta med til Camp Morsomme ting å ta med til Camp
  - 阅 2

  Camp finnes for det formål å undervise barn og tenåringer om natur, mellommenneskelige relasjoner og seg selv. Kommer opp med et par morsomme ting å ta med til leiren kan gjøre en stor forskjell i den generelle kvaliteten på erfaringen ved å generere