Amopage

Morsomme ting å gjøre for Rabbits

- Views 0
Advertisement

Morsomme ting å gjøre for Rabbits


Det er viktig å ikke bare sørge for at kaninen forblir friske gjennom riktig ernæring og mosjon, men også at kjæledyret holdes stimuleres til å forhindre kjedsomhet. En lei kaninen er mer sannsynlig å skape sin egen underholdning, som ofte innebærer å tygge gardiner, sko eller ledninger og grave opp hagen din. Med noen få ideer, kan du lage morsomme leker og godbiter som vil holde din pet kanin unna trøbbel, og underholdt i timevis.

Grass Tray

Fyll et frø brett med kompost og strø på gress frø for å lage en miniatyr stykke plen for din kanin. Vanne frøene en gang om dagen og magasinet skal snart være full av gress. Legg i noen løvetann frø sammen med gressfrø å skape mer stimulering.

Pappeske Leker

Det er mange ting du kan gjøre med en pappeske å lage et morsomt leketøy for din kanin å spille med. Klippe en dør og vinduer ut av boksen gjør den til et hus kjæledyret ditt kan utforske i. Legg makulert papir og høyet i boksen for ekstra interesse. Klipp et lite hull i mindre pappesker, fyll den med pellets og behandler og forsegle den opp igjen; når kaninen kaster disse rundt maten vil falle ut, noe som gir ekstra stimulering og gi din kanin en næringsrik snack.

Pine Cone Treat

Kongler fylt med kanin-vennlig behandler, for eksempel små biter av eple og gulrot kan lage en sunn og stimulerende hjemmelaget tingen å gjøre for din kanin. Pass på at maten du putter i ikke inneholder noen pips, da disse kan være giftig.

Hinderløype

En hinderløype vil holde kaninen aktiv og gi ham masse stimuli for å stoppe kjedsomhet. Bruk pappesker, store papprør for tunneler og flettet kurv å skape et morsomt kurs for kaninen å utforske. Hold kanin trygg ved å sørge for at kurset ikke er for høy, det er ingen skarpe kanter og at enhver veden du bruker er trygge for kaniner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/morsomme-ting-a-gjore-for-rabbits/ "

相关文章!
 • Morsomme ting å gjøre i Portland Morsomme ting å gjøre i Portland
  - 阅 3

  Byen Portland er kjent for sin naturlige skjønnhet, frodige hager og velstelte gater. Portland har vunnet mange priser, og ble rangert som nummer fem i 2008 på Forbes' liste over 'Amerikas reneste byene.' Foruten sykling i en av verdens 10 beste sykk

 • Morsomme ting å gjøre om natten i San Diego Morsomme ting å gjøre om natten i San Diego
  - 阅 0

  San Diego er kjent for sine aktiviteter på dagtid. På et sted hvor solen nesten alltid skinner i alle årstider, er dette et populært sted for surfing, kajakk, hanggliding, og båtliv. Imidlertid er San Diego ikke bare om moro i solen. Det er mange mor

 • Morsomme ting å gjøre i Northeast Ohio Morsomme ting å gjøre i Northeast Ohio
  - 阅 0

  East Ohio består av fire store byer: Akron, Canton, Cleveland og Youngstown. Enten du er bosatt eller besøkende, vil du aldri finne en mangel på morsomme ting å gjøre i nordøst Ohio. Lære om historien til rock and roll, angrefrist på et badeland, bes