Amopage

Morsomme Tavern Games til Uavgjort Business

- Views 3
Advertisement

Morsomme Tavern Games til Uavgjort Business


Morsomme spill trekke virksomheten til kro, pub eller bar. Den ideelle kro Spillet koster lite penger til å utføre, men gir betydelig avkastning i fortjeneste, publisitet og kundetilfredshet. Spill trenger ikke å bli convoluted eller komplisert å gjøre en stor innvirkning på din virksomhet; det enklere regler, jo lettere kundene kan følge med mens nedlatende din bar.

trivia Night

Trivia netter vokser i popularitet blant mange barer og puber. Host en natt der trivia sentre rundt et lokalt idrettslag før en stor kamp; beskyttere vil komme tidlig for trivia og opphold for å se kampen, som fører deg til økt fortjeneste og synlighet. Når du velger spørsmål, velger varierende vanskelighetsgrader, siden spillerne vil miste interessen hvis det er for lett og gi opp hvis det er for vanskelig. La lagene registrere før konkurransen. Tilby premier som gratis drinker, trivia-tema klær eller billetter til en lokal spillet.

tradisjonelle turneringer

Mange tavernaer og puber har biljardbord og dartboards. Utnytt det utstyret du allerede eier og gjøre den om til ekstra fortjeneste. Biljard og dart turneringer er vellykket hvis du markedsføre dem tilstrekkelig, som er en "Hall of Fame" for de som treffer et visst antall koøyner eller skyte den perfekte slag biljard. Å gi kunder et mål oppmuntrer dem til å nøle i baren lenger enn de hadde tenkt, noe som resulterer i en økning i salg av drikkevarer.

Brettspill og Beer

Checkers og sjakk er ikke bare for ettermiddager i parken lenger; brettspill er en quirky og nostalgisk måte å bringe virksomheten til en bar. Hold et utvalg av brettspill og kortstokker gjemt under baren, og lage en meny med cocktails å pare med hvert spill. En Candyland spillmenyen kan inkludere tyske sjokoladekake skudd og lemonade tilsatt rød lakris-flavored vodka, mens en Risk meny kan sette søkelys på internasjonale drinker som russisk vodka og fransk champagne. Gjester kan låne spill for sine individuelle partier, eller du kan være vert for et spill turnering en gang i uken for å beile til nye kunder.

Skattejakt

Det er styrke i antall, og banding sammen med nærliggende tavernaer og puber kan føre til økt virksomhet for alle. Sett sammen et ark med oversikt over alle de deltakende puber og krever at hver spiller får et stempel fra hver bar med kjøp av en drikke. Du kan også kreve at spillere bringe tilbake cocktail servietter, visittkort eller andre skatter for å bevise sitt besøk i hver bar. Tilby en kupong eller et annet incitament til å belønne kunder som fullfører sine skattejakter; Dette gratulerer dem og oppfordrer spillerne til å gå tilbake til baren for fremtidige underholdning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/morsomme-tavern-games-til-uavgjort-business/ "

相关文章!
 • Hva skal en kvinne ha til en Business Casual Restaurant? Hva skal en kvinne ha til en Business Casual Restaurant?
  - 阅 0

  Som tidene har forandret seg, kvinner fortsatt ofte står overfor spørsmålet om hva du skal ha og hvordan de skal presentere seg i denne typen miljø. Finn ut hva en kvinne skal bære til en business casual restaurant med hjelp fra en pengene ekspert, e

 • Karriere Krav til en Business Analyst
  - 阅 0

  Business analytikere, også kjent som systemer analytikere, jobbe med ledere og sluttbrukere å definere kravene til virksomheten informasjonssystemer som hjelper bedrifter å forbedre driftseffektiviteten og øke lønnsomheten. Business analytikere "eier

 • Hvordan du bytter fra Sole Proprietor til LLC Business Hvordan du bytter fra Sole Proprietor til LLC Business
  - 阅 0

  Endre rettslige status fra eneeier til aksjeselskap (LLC) er en enkel prosess vanligvis gjøres for å gi en bedriftseier med beskyttelse mot virksomheten ansvar krav om personlige eiendom. Mange tjenester gir rask, enkel og rimelig hjelp til å utføre