Amopage

Morsomme Sleepover ideer for 15 åringer

- Views 0
Advertisement

Morsomme Sleepover ideer for 15 åringer


En venninne bare kan være den ultimate ungdoms fest. Tross alt, det stopper ikke før neste dag. Femten-åringer elsker all-night partiet atmosfære av en venninne, samt den relative mangelen på tilsyn av voksne. For å få en vellykket sleepover, men du trenger aktiviteter som er litt mer voksen enn hva tenåringer likte som barn. Heldigvis finnes det et stort antall alderstilpassede aktiviteter å velge mellom.

make

Makeovers er en morsom idé for femten år gamle jenter. (Gutter kan være mindre entusiastisk.) Dersom et medlem av familien vet å gi enkle hårklipp eller trimmer, bør du vurdere å invitere vedkommende til festen. Hvis du heller ikke risikere å bruke saks, er det fortsatt mange forskjellige måter å endre utseende. Bare styling håret annerledes, pyntebånd det, og eksperimentere med ulike former for makeup kan åpne opp nye verdener av skjønnhets alternativer.

Ghost Stories

Uansett hvor mange år tenåringen har bak henne, hun er aldri for gammel for spøkelseshistorier. Nå som barnet blir eldre, hun kan selv ønsker å praksis og perfekt hennes historiefortelling før den store kvelden, bare for å gjøre det ekstra skummelt. Hjelpe henne å velge bøker av spøkelseshistorier spesielt ment å bli lest høyt, og satt sammen noen spesielle effekter som er nødvendig. Da kan hun fortelle en historie som vil ha partimedlemmer dykking under sine soveposer.

Spa Tid

En annen søt idé er å late som om din venninne miljøet er virkelig et luksuriøst spa. Gi partiet gjester manikyr, pedikyr, ansiktsbehandlinger og fotmassasje å skjemme bort dem og skape et avslappende miljø. Spill myk spa musikk, eller bruke en lyd maskin som etterligner naturens lyder. For å holde festen i gang selv etter at gjestene har forlatt, gi dem spa goody-bag; Fyll dem vil nagle-pleie elementer, lotion, loofahs og duftende såper.

Videospill

Femten år gamle gutter kanskje ikke elsker spa, men det er én ting de sannsynligvis gjøre kjærlighet: videospill. Hvis du har råd til å kjøpe et nytt spill system (eller i det minste de hotteste nye spill), bør du ha en play-off konkurransen. Gjestene trekke lodd om hvem som spiller først (hvis du har et system som bare tillater to spillere på en gang). Deretter spiller de hverandre, med vinnerne av ett spill som konkurrerer mot vinneren av en annen. Fortsett å gjøre dette til det bare er én vinner igjen, og han får prisen av den varme nytt spill.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/morsomme-sleepover-ideer-for-15-aringer/ "

相关文章!
 • Sleepover Games for 11 åringer Sleepover Games for 11 åringer
  - 阅 0

  Mens overnattinger er gøy uansett alder, "tween" barn (alder 10-12) er ute etter å spille forskjellige spill enn de ville i en alder av 8 eller 9. Men foreldre kan ikke ønsker tweens å spille spill som 16-åringer ville spiller heller, slik som s

 • Sleepover spill for Seventeen-åringer Sleepover spill for Seventeen-åringer
  - 阅 0

  Vertskap for en fest for eldre tenåringer kan være vanskelig. Mange vise overnattinger som barneselskap, men i denne alderen, det er et begrenset antall steder hvor eldre tenåringer kan henge med venner. Invitere en gruppe for en sleepover er et godt

 • Morsomme Barnevakt Ideer for tre-åringer Morsomme Barnevakt Ideer for tre-åringer
  - 阅 0

  Ifølge barnesykehus i Boston, den tre år gamle er en aktiv, fantasifull barn, ivrig etter å lære og oppleve sine omgivelser og menneskene i den. Forlate "forferdelig to er" bak, den tre år gamle vil fokusere på læring språk, øke motoriske ferdig