Amopage

Morsomme 70th Birthday Ideer

- Views 0
Advertisement

Når du planlegger en 70th bursdagsfeiring for en kjær med en sans for humor, sørg for å bruke morsomme party ideer for å gjøre partiet en stor hit. Morsomme dekorasjoner, spill og mat vil ha dine gjester snakker om partiet i årene som kommer. Gjør bursdagen gjest føler spesiell og elsket på hans store bursdag.

Morsomme 70th Birthday Ideer

Pynt

Hang svart, hvit og sølv pynt hele partiet området. Bruk svart, hvitt og sølv, ballonger og vimpler. Gjør skilt med morsomme uttrykk, for eksempel: “Du vet du får gammel når lysene koster mer enn kaken,” “Alder er som undertøy, kryper den opp på deg,” og “Alderdom er ikke så ille når du vurdere alternativ.”Tegn gamle, rynkete ansikt med grått hår på den svarte og hvite ballonger.

Morsomme 70th Birthday Ideer

Collage

Samle bilder av æresgjesten fra gjennom årene. Send e-post hans nære venner og familie for å prøve å finne så mange bilder som du kan. Den funnier bildene, jo bedre collage. Plasser bildene på et stort stykke papp dekket med svart fløyel stoff.

Morsomme 70th Birthday Ideer

Kake

For en morsom 70-årsdag kake, lage en stor gravstein for kake og skrive: “Her ligger de unge i ____ Happy 70th.” En annen idé er å lage en stor bakke i midten av kaken og sette en plast person gå over bakken. Lag små fartsgrenseskilt som går helt opp til 70, som vil være på toppen av bakken. For cupcakes, lage syv cupcakes og sette 10 lys i hver cupcake. Foruten cupcakes plassere en stor, rød bøtte som sier: “In Case of Fire”.

Morsomme 70th Birthday Ideer

spill

For noen spill moro på en 70th fest, lage en skål med ekstra små, gullsikkerhetsnåler blandet med en kopp ukokt havregryn. Blindfold hver spiller og gi ham ett minutt for å se hvor mange sikkerhetsnåler han kan finne på havregryn. Dette spillet er mye vanskeligere enn folk flest tror. En annen morsomme spillet er bomull ball spillet. Blindfold spillere og sitte en bolle med bomull baller i fanget. Gi hver person en skje og ha noen holde en skål på hodet. Personen må prøve å plukke opp så mange bomull baller med skjeen som han kan, og overføre dem til bollen på hodet.

Morsomme 70th Birthday Ideer

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/morsomme-70th-birthday-ideer/ "

相关文章!
 • Morsomme 70th Birthday Gifts for kvinner Morsomme 70th Birthday Gifts for kvinner
  - 阅 0

  Bursdager er alltid en spesiell måte å feire livet. Slå 70 er en milepæl fordi det viser at en person har levd et langt liv. Det er også et tiår bursdag som bare kommer rundt en gang hvert 10. år. Mens tidligere år har kanskje sett drama på en bursda

 • 70th Birthday Party favorisere ideer 70th Birthday Party favorisere ideer
  - 阅 0

  Fylte 70 er en milepæl bursdag og en som skal feires med familie, venner og god mat. Hvis du kaster en 70th birthday party for en kjær, kan du være på et tap om hva slags fester for å gi gjester. Den gode nyheten er at du har et bredt utvalg å velge

 • Ideer for en 70th Birthday Cake Ideer for en 70th Birthday Cake
  - 阅 0

  En bursdag er en tid for å feire en persons liv, og en 70-årsdag er en spesiell anledning for familie og venner til å komme sammen og markere en kjær syvende tiår. På festen er det vanlig å tjene en bursdag kake som er spesielt designet for bursdags