Amopage

Mixed Drinks Bruke Blå Curacao & Coconut Rum

- Views 0
Advertisement

Mixed Drinks Bruke Blå Curacao & Coconut Rum


Blå Curacao er en festlig blå-farget oransje likør laget av bitre appelsiner. Coconut rum er brennevin destillert fra sukkerrør og fylt med rik, kremet smak av hard-avskallede frukt. Denne himmelske par blander lett med en rekke juice og andre likører å lage en rekke deilige drinker. Enten du serverer drikke på fjellet eller blandet til perfeksjon, er denne duoen en saftig base for mange internasjonalt inspirert cocktails.

blue Hawaii

Trolig den mest berømte blå cocktail er den blå Hawaiian. Det finnes mange varianter av denne cocktail som overraskende ble først opprettet i London. For den klassiske drink, bland sammen blå Curacao, kokos rum og ananasjuice. Serveres i et høyt glass med is. For en kremet variant, kan kokos krem ​​legges. For en mer potent blanding, legger i et bilde av hvit rum. For fruktige blå Hawaiian, bland sammen kokos rum, banan-flavored rum, blå Curacao og appelsinjuice. Rist i en shaker, sil over i et martiniglass og topp med sitron-lime soda.

enkle Cocktails

Den blå kokos blander blå Curacao og kokos rum med sitron lime soda for en forfriskende drikke. For å lage den karibiske bris, bland like deler kokos rum, blå Curacao og Midori likør med ananasjuice. Bland ingrediensene i en shaker og sil over i et høyt glass fylt med is. Serve denne drinken pyntet med en ananas kile. For agua cocktail skytespill, hell kokos rum og blå Curacao i et shot glass. Topp med Baileys irsk fløte. La fløten synke til bunnen av drikke deretter virvler inn for å skape en vannlignende effekt.

Multi-Sprit Cocktails

Den røde tropiske tango er laget ved å blande sammen blå Curacao, tropisk frukt Snaps, kirsebær brandy og kokos rum, ferdig med en duskregn av mango sirup. Serveres i en pjolter glass eller en dekorativ konjakk dram over is og pynt med et cocktailbær. For å gjøre aloe cocktail, bland sammen kokos rum, blå Curacao, vodka, fersken schnapps og banan likør. Sil i et glass med is og tilsett en skvett hver av ananas og appelsinjuice. For den flygende lilla ekorn, bland sammen to deler lys rom med en del blå Curacao og en del kokos rum. Legg til en skvett grenadine og frisk lime juice. Rist ingrediensene i en shaker og sil over i et martiniglass. Topp med club soda og pynt med en kile av kalk.

blended Drikke

Den blå banan colada er en potent, men velsmakende drikk laget ved å blande kokos rum, banan likør, en skvett blå Curacao, appelsinjuice, ananas juice og en banan. Mos ingrediensene i en blender til en jevn røre. Hell i et høyt cocktailglass og pynt med en ananas kile og en skive appelsin. For den blå drøm, bland blå Curacao, kokos rum og pina colada mix i en blender. Bland ingrediensene og hell i et høyt glass. Serve dette cocktail toppet med pisket krem.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/mixed-drinks-bruke-bla-curacao-coconut-rum/ "

相关文章!
 • Hvordan Mix Drinks Bruke Brandy & Ice Tea Hvordan Mix Drinks Bruke Brandy & Ice Tea
  - 阅 0

  Brandy er en destillert drikk laget av gjæret druesaft. Andre brandy er vanligvis laget av gjæret druesaft og deretter flavored eller alternativt laget av en annen frukt alle sammen. Noen brandy, som cognac, er stedsspesifikke, mens andre brandy, for

 • Mixed Drinks Bruke Tea
  - 阅 0

  Te er en av de mest konsumert drikke på planeten, så det er fornuftig å inkludere det i blandede drinker. Overraskende, men det var ikke før nylig at te cocktails slått trendy. For mange tiår, te pluss alkohol var en brygge henvist til sommer slag hv

 • Hvordan Mix Drinks Bruke mynteblader Hvordan Mix Drinks Bruke mynteblader
  - 阅 0

  Bland opp en kul cocktail på en varm dag for en avslappende sommer forfriskning. Minty drinker i særdeleshet vil slukke tørsten og hjelpe deg å slå varmen. Mynte blader kan legges til drinker med en sur smak, drinker med rum eller ikke-alkoholholdige