Amopage

Mississippi State arbeidsrett på Obligatoriske Arbeidstid for pauser og lunsj timer

- Views 3
Advertisement

I Mississippi er arbeidsgivere ikke pålagt å gi sine ansatte med måltid eller hvilepauser. I fravær av statlig lovgivning, må Mississippi arbeidsgivere overholde alle føderale forskrifter. Den føderale lønns-og time divisjon av US Department of Labor krever ikke arbeidsgivere å gi sine ansatte med hvile og spisepauser i løpet av dagen. Imidlertid kan arbeidsgiver gi skjønnsmessige pauser til sine ansatte, og hvis de gjør det, kan de måtte betale dem for sine pauser.

Oversikt

Den føderale Fair Labor Standards Act fastsetter lønns-og time praksis for dekket arbeidsgivere. Dekket arbeidsgivere, i henhold til loven, er statlige og kommunale arbeidsgivere, føderale arbeidsgivere, fagforeninger og de fleste private arbeidsgivere. Loven dekker private arbeidsgivere som Transact utdanningen virksomhet eller grov $ 500 000 eller mer av overskuddet. Videre omfatter loven helseinstitusjoner og skoler.

Føderal lov

Føderale lover ikke krever arbeidsgivere å gi sine ansatte med hvilepauser eller lunsj perioder. Som sådan, er arbeidsgivere ikke nødvendig å gi pauser eller måltid perioder til sine ansatte hvis ikke deres stater krever dem. I Mississippi, Department of Employment Security forvalter statens arbeidsrett. Mississippi har ingen egne lønns-og time krav til andre enn hva som kreves av lønns-og time divisjon av US Department of Labor arbeidsgivere.

break Krav

Under føderal lov, selv om dekket arbeidsgivere ikke er pålagt å gi sine ansatte med måltidsperioder eller pauser, kan de tillate sine ansatte å ta dem. Hvis arbeidsgivere lar sine ansatte til å ta lunsj eller hvile pauser, kan de bli pålagt å betale dem for sine pauser, og friminuttene kan telle som arbeidstimer for overtid formål.

skjønns~~POS=TRUNC pauser

Fair Labor Standards Act tillater arbeidsgivere å gi skjønnsmessige måltid perioder eller hvile pauser til sine ansatte. Hvis de gjør det, må de betale dem for sine pauser hvis de varer mindre enn 20 minutter. Ifølge US Department of Labor, er arbeidsgivere ikke pålagt å betale sine ansatte for sine pauser hvis de ikke krever dem å arbeide gjennom sine pauser og gi dem minst 20 minutter for å utøve sine pauser. Dessuten trenger arbeidsgivere ikke å betale ansatte for deres måltid perioder hvis de gir dem minst 30 minutter å spise og helt avlaste dem fra sine arbeidsoppgaver.

unntak

Mississippi arbeidsgivere er ikke pålagt å gi sine ansatte med hvile eller måltid bryter, men de må være i samsvar med føderal lov om dekket. Imidlertid kan den føderale arbeidskraft lover ikke dekke mindre private arbeidsgivere og frivillige arbeidsgivere. Som sådan, er det noen arbeidsgivere ikke å overholde de føderale lønns-og time lover.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/mississippi-state-arbeidsrett-pa-obligatoriske-arbeidstid-for-pauser-og-lunsj-timer/ "

相关文章!
 • Arizona Arbeiderpartiet lover på pauser og lunsjer Arizona Arbeiderpartiet lover på pauser og lunsjer
  - 阅 0

  The Federal Labor Standards Act forvalter et standard sett med arbeidsrettslige regler for hver stat å følge. Under føderal lov, er arbeiderne ikke har rett til noen pauser i løpet av arbeidsdagen, inkludert hvilepause eller lunsjpauser. Men flere st

 • Er det ulovlig å jobbe åtte timer uten pause eller lunsj? Er det ulovlig å jobbe åtte timer uten pause eller lunsj?
  - 阅 0

  Når tidene er opptatt, ansatte og til å arbeide uten å ta en pause eller lunsj. Imidlertid kan for mye hoppe over nødvendige hviletid gjøre arbeidere sliten og påvirke jobbutførelse. The Department of Labor er den føderale etaten ansvar for å definer

 • Pennsylvania arbeidsrett om obligatorisk overtid Pennsylvania arbeidsrett om obligatorisk overtid
  - 阅 0

  Dessverre er mange mennesker som arbeider i dag har misoppfatninger om arbeidsrett og er usikker på hvor du skal gå for å få hjelp. Den føderale regjeringen har ingen konkrete regler om overtid for personer over 16 år og ikke tilbyr ansatte beskyttel