Amopage

Mineral Rights Vs. Property Rights i Texas

- Views 0
Advertisement

Mineral Rights Vs. Property Rights i Texas


I Texas, kan rettighetene til mineralene under landoverflaten være eid separat fra selve landet. Disse separate eierskap kategorier kalles mineralrettigheter og eiendoms eller overflaten rettigheter. Eiendom og mineralrettigheter kan selges separat fra hverandre, og mineralrettigheter avløser eiendomsrett under statlig lov.

Fordi en eiendom overflate må bli forstyrret slik at mineraler kan hentes ut, kan det oppstå spenninger mellom grunneiere og de selskapene som leier rettighetene til å lete etter og utvinne mineraler. I slike situasjoner bør grunneiere søke juridisk rådgivning for deres situasjon.

definisjoner

Under Texas lov, begrepet "mineraler" refererer til olje, naturgass, uran, svovel og salt. I Reed vs. Wylie, holdt Texas Høyesterett at kull og brunkull innenfor 200 fot i landet overflate tilhører grunneier. Rettigheter til underground og over bakken vann forblir med grunneier, som gjør retten til kalkstein, flate skifer, sand og grus hvis de hvile i 200 fot på overflaten.

eiendom tilgang

Mineral riktige eiere kan lease rettigheter til å lete etter og utvinne mineraler til olje- og gasselskaper, som er referert til som mineralet leietaker. For å utforske, drill og ekstrakt, må mineralet leietaker har tilgang til eiendommen. Leietaker er nødvendig for å gi skriftlig melding til overflaten eieren før arbeidet starter, men det er ingen juridisk forpliktelse til å mineral leietaker å få tillatelse før du går inn en egenskap som det har lete- og borerettigheter. Imidlertid vil de fleste leietakere samarbeide med grunneiere for å sikre lete, bore- og pågående utvinning prosesser kjøres jevnt.

skader

Fordi mineralrettigheter erstatter eiendomsrett, kan mineral leietakere bruke så mye flate land som er "rimelig nødvendig" for å lete etter, bore og utvinne mineraler. Land forberedelse kan omfatte rydding trær, gjerder og beite, slik at borerigger og annet utstyr kan bringes til stedet og reist. Når gass eller olje har blitt oppdaget, vil mineral leietaker trenger for å opprettholde utvinning utstyr på en dedikert nettsted eller pad, som kan variere opp til en acre eller mer i størrelse. Mineraler må fjernes fra stedet, vanligvis gjennom en underjordisk rørledning.

Texas loven ikke krever et mineral leietaker til å betale erstatning for tap av bruk av utvinning nettstedet eller for skader forårsaket til gjerder, hay beite eller trær under leting, boring eller utvinning prosesser så lenge skaden anses rimelig nødvendig og leietaker ikke oppfører seg uaktsomt. Men for å opprettholde et positivt samarbeid med grunneier, vil de fleste mineral leietakerne flytte eller erstatte gjerdet linjer og gi kompensasjon for tapt høy produksjon eller trær. Betingelsene i et mineral leiekontrakt kan også kreve at overflaten gjenopprettes når boringen er avsluttet.

Mineral Rights Vs. Property Rights i Texas


Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/mineral-rights-vs-property-rights-i-texas/ "

相关文章!
 • Hvordan finne gjort krav på pengene i Texas Hvordan finne gjort krav på pengene i Texas
  - 阅 0

  Texas har blitt gjort midlene for millioner av enkeltpersoner og bedrifter. Ifølge sin offisielle hjemmeside, er det aldri for sent å gjøre et krav og gjenopprette det du skylder. Søk i databasen ved hjelp av online eller offline kilder. Hvis du finn

 • Foreldelse på Rental Property Damage Recovery i Texas
  - 阅 0

  I Texas, er Foreldelsesloven for utvinning på skade på eiendom til leie på samme måte som skader andre typer fast eiendom. Texas 'materielle skader lov gjelder for utleieboliger og leiligheter. Hvis du er en utleier og leietaker skadet leie bolig, me

 • Slik skaffer Texas Property Management Lisenskrav
  - 阅 0

  Texas eiendomsmegling Kommisjonen er ansvarlig for lisensiering og regulering av statens eiendomsmeglere. Under Texas Yrker Code, Residential Service Company Act, License loven Eiendom og Timeshare loven er visse eiendomsmegling fagfolk nødvendig for