Amopage

Min Rainbow Støvsuger slår seg ikke på

- Views 0
Advertisement

Rainbow støvsugere operere annerledes enn vanlige støvsugere; i stedet for å samle avfall i en beholder eller pose, regnbueørret støvsugere samle opp rusk i et vannfylt basseng. På grunn av sin konstruksjon, Rainbow støvsugere krever jevnlig vedlikehold etter hver bruk for å holde dem i god stand. Hvis Rainbow vakuum ikke har makt, og vil ikke slå seg på, kan det være en enkel løsning eller det kan indikere et alvorlig problem med enheten. Forsøk å feilsøke støvsugeren selv før du ringer en autorisert Rainbow reparasjonssenter.

Bruksanvisning

 • 1

Bekreft at vakuumet er koblet riktig inn i veggen. Hvis strømmen fremdeles ikke slås på, sjekk breaker for å sikre at uttaket er bryter bryter ikke ble snudd.

2

Sjekk ledningen for bend, brudd eller rakner; kontakte en autorisert Rainbow forhandler eller verksted, om nødvendig, for en erstatningsdeler.

3

Undersøke plassering av kraftenheten på vannbeholderen. Sikre at begge låsene slår ned på vannbeholderen, og at slangen er riktig festet til bassenget, slik at enheten kan operere normalt.

4

Tilbakestill motor ved å slå strømbryteren til “Av” og koble den fra veggen. La motoren kjøle seg ned.

5

Plugg ledningen inn i veggen og forsøke å støvsuge som normalt. Hvis enheten fortsatt ikke virker, kan det være et problem med strømbryteren eller strømenheten. Ta kontakt med en autorisert Rainbow forhandler eller repair for dine valg.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/min-rainbow-stovsuger-slar-seg-ikke-pa/ "

相关文章!
 • Min PS2 Slim slår seg ikke på Min PS2 Slim slår seg ikke på
  - 阅 0

  Hvis PS2 Slim konsoll feil og du ikke kan slå den på, kan du ta det med til en teknologisk avanserte fagperson som kan diagnostisere og reparere den. For å spare penger, sjekke alle muligheter selv før du slår til pro. Konsollen kan være nede på grun

 • Min Nikon D40 slår seg ikke på Min Nikon D40 slår seg ikke på
  - 阅 0

  Nikon D40 er et kompakt digital speilreflekskamera. Den ble introdusert i 2006. Kameraet har en 6-mega CCD (charge coupled device) sensor og lagre bilder ved en hastighet på 2,5 bilder per sekund. Kameraet kan brukes i full manuell modus eller ulike

 • Min Furnace & AC slår seg ikke på Min Furnace & AC slår seg ikke på
  - 阅 0

  Klimaanlegg og varmeovner utføre sine oppgaver ubemerket når fungerer. Men så snart de slutter å virke, det er åpenbart. Frysing luft gjør deg skjelve, eller sommervarmen gjør at du svetter. Når dette skjer, er din største bekymringen for å få dem i