Amopage

Min Makita DC18RA lades ikke

- Views 3
Advertisement

Min Makita DC18RA lades ikke


Den Makita DC18RA er en hurtiglader for Makita litiumion-batterier; det lader fullt batteri i 30 minutter, ifølge Makita. Hvis du finner ut at du lader ikke vil lade batteriene du trenger for å fastslå om det er laderen eller batteriet. Dessverre har Makita DC18RA ladere inneholder ikke deler som skal vedlike, men du kan prøve noen feilsøkingstrinn før du går tilbake laderen til butikken, som du kan være i stand til å få det å lade igjen.

Du trenger

Makita batteri

Sikring

Bruksanvisning

Sett batteriet i Makita DC18RA laderen. Slå på laderen.

Sjekk om de grønne og røde lys på Makita laderen blinker. Hvis de er, er laderen prøver å lade batteriet, men batteriet kan ikke ta ansvar slik at batteriet må skiftes.

Sjekk om de grønne lysene er på, og de røde lysene er slått av. Hvis dette er tilfelle så laderen er i drift, men det er ingen sammenheng mellom laderen og batteriet. Kontroller at batteriet er satt riktig. Fjerne den og sette den inn igjen. Hvis de grønne lysene er på, og de røde lysene er av, betyr dette feil terminal tilkoblinger fra laderen eller batteriet. Forsøk et annet batteri, hvis du har en, eller ta ut batteriet og lader til en elektrisk butikk, slik at butikken kan teste hvilket element er defekt.

Sjekk sikringen i støpselet hvis de grønne lysene på Makita laderen er ikke på. Dette betyr at laderen ikke produserer elektrisitet for å lade batteriet.

Fjerne pluggen fra stikkontakten. Fjern sikringen fra bunnen av pluggen. Løft av sikringsdekselet ved hjelp av fingrene og trekk ut sikringen. Sett i en ny sikring; det må bruke samme ampere. Erstatte sikringsdekselet.

Erstatte pluggen i stikkontakten. Slå på laderen. Hvis de røde og grønne lysene er på så laderen fungerer og lader batteriet. Hvis ingen lamper lyser må du ta Makita lader tilbake til butikken.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/min-makita-dc18ra-lades-ikke/ "

相关文章!
 • Hvorfor er min Roomba Batteriet lades ikke?
  - 阅 1

  IRobot Roomba er en støvsuging robot som renser tepper, fliser, linoleum, vinyl og parkett, skylles i og rundt møbler og unngår slipp offs, såsom trapper. Roomba kommer med en base og lader for det oppladbare batteriet. Hvis Roomba batteri lader ikke

 • Batteri for Min Golf Cart lades ikke Batteri for Min Golf Cart lades ikke
  - 阅 0

  Golfbil er drevet av syklusbatterier, i likhet med bly-syre-batterier som brukes i biler. Hovedforskjellen er en dyp-syklus batteri er konstruert for å gi en konstant utgangsspenning og ampere, samtidig som blir anvendt, mens et vanlig bilbatteri beh

 • Min Paslode Batteriet lader ikke
  - 阅 0

  En Paslode Cordless Vinklet Finish Nailer batteriet stopper vanligvis lades om laderen opplever tekniske problemer, eller hvis batteriet er defekt eller død. Batteriet, som kontrollerer verktøyets spiker syklus hastighet og kontinuerlig drift, må lad