Amopage

Min MacBook Vil ikke Autorun

- Views 0
Advertisement

Min MacBook Vil ikke Autorun


Når du setter inn en DVD eller CD i MacBook optiske stasjonen, kan du konfigurere bærbare innstillinger for å automatisk kjøre et bestemt program, for eksempel iDVD, iTunes eller et tredjepartsprogram. Disse systeminnstillinger er funnet i CD og DVD-er System Preferences delen, og kan justeres til ulike innstillinger basert på den type plate settes inn i stasjonen, ifølge Dwight Spivey, forfatter av "hvordan du gjør alt Mac."

Automatisk kjøre Media CDer

Klikk på Apple-ikonet på menylinjen funnet på toppen av skjermen din og klikk "System Preferences" fra drop-down valg.

Velg "CDer og DVDer" -ikonet under Maskinvare. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av "Når du setter inn en tom CD" og velg "Åpne iTunes," eller klikk "Åpne annet program" for å velge et annet program for å åpne når en tom CD er satt inn i MacBook optiske stasjon.

Klikk på rullegardinmenyene ved siden av musikk-CD, bilde-CD og DVD-delen av CDer og DVDer vinduet til å oppgi hvilket program du vil bruke som standardprogram.

Klikk på den røde knappen i øvre venstre hjørne av CDer og DVDer vinduet for å lagre de nye konfigurasjonsinnstillingene og gå tilbake til forrige meny.

Sett inn en tom CD, DVD eller media CD for å teste de nye Autokjør-innstillinger.

Automatisk Wake Computer

Klikk på Apple-ikonet på menylinjen funnet på toppen av skjermen din og klikk "System Preferences" fra drop-down valg. Klikk på "Energy Saver" -knappen i Systemvalg.

Velg "Schedule" -knappen, og klikk den tomme boksen ved siden av "Oppstart eller oppvåkning," og klikk på "Every Day" drop-down menyen for å velge frekvensen til oppstart. Skriv inn oppstartstid i rullegardinmenyen til høyre for rullegardinmenyen frekvens.

Klikk den tomme boksen ved siden av "Slå" og velg frekvensen av rutinen stengt. Tast inn klokkeslettet du vil at MacBook å slå på den planlagte dagen, og klikk på den røde knappen i øvre venstre hjørne av vinduet for å lagre innstillingene for tidsplan.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/min-macbook-vil-ikke-autorun/ "

相关文章!
 • Min MacBook vil ikke våkne fra Sleep Min MacBook vil ikke våkne fra Sleep
  - 阅 0

  En sovende MacBook sparer strøm, men ingen ønsker en bevisstløs MacBook. Ifølge CNET staff anmeldelser, MacBooks som går i dvale, og vil ikke våkne opp er et hyppig problem, spesielt med Mac OS X Leopard 10.5.7 system. Heldigvis har eksperter og Mac-

 • Min MacBook vil ikke koble til trådløst internett Min MacBook vil ikke koble til trådløst internett
  - 阅 0

  Å få en MacBook til å koble til et trådløst Internett-signalet er vanligvis en smertefri prosess. Siden maskinen vil automatisk velge den beste tilgjengelige ikke-passord trådløst signal, ofte du slipper å selv se på de trådløse nettverkene. Når den

 • Min laptop vil ikke starte Min laptop vil ikke starte
  - 阅 0

  Et mareritt for de som utfører det meste av sin virksomhet på en datamaskin er å ha en bærbar PC som ikke starter. Det kan være frustrerende fordi det eneste symptomet du har er at ingenting på datamaskinen fungerer. Prøv et par feilsøking teknikker