Amopage

Min GE Kjøleskapet har en Tett Tining Drain

- Views 0
Advertisement

Når det er vann eller is på gulvet foran et kjøleskap eller samlet i bunnen av råvarer skuffer på en jevnlig basis, er en vanlig årsak et tett avriming avløp. Dette er sant for de fleste kjøleskap, inkludert GE modeller, og kan vanligvis løses ved eierne gjennom noen grunnleggende feilsøking metoder.

symptomer

Noen av de åpenbare tegn på en tilstoppede avriming avløp inkluderer is eller vann på bunnen av fryseren eller kjøleskapet som returnerer selv etter å ha blitt renset. Vannet kan basseng rett under frukt- og grønnsakskuffer på kjøleskapet eller møt opp på kjøkkengulvet foran kjøleskapet. Frost kan også utvikle seg under den nederste kurven i kjøleskap eller på bunnen av fryseren gulvet. Hvis GE kjøleskap er en automatisk avriming modell, kan det oppstå spesielt etter avising går, noe som er en gang hver 24. time.

Drain Location

Når du rengjør en tett kjøleskap avløp, er første skritt å finne selve sluket. Avløpet kan ligge i et par forskjellige steder i GE kjøleskap, inkludert vegger og baksiden av enheten. Se nederst i bakveggen av fryseren eller på siden. Sluket kan se ut som et hull i siden av fryseren eller kan være dekket av et plastpanel som kan fjernes ved å ta ut holdeskruen og løfte panelet.

Rengjøring

Når sluket er plassert, kan du bruke en ren, fuktig klut til å tørke bort noen frost eller rusk. Hvis det er et objekt blokkerer avløpet inngangen, kan rydde dette bort nok i å fjerne den tette. Dersom det er mye av frost eller hindringen ikke er umiddelbart innlysende, er noe mer innsats som kreves. Et tett avriming avløp kan ofte bli renset ved å spyle varmt vann ned i avløpet til hindringen forsvinner. Hvis dette ikke fungerer, kan du bruke en liten pensel eller tynn tråd å presse hindringer ut av sluket. Hell litt varmt vann ned i avløpet å skylle den når hindringen er ryddet, og tørk av avløp tørr. Hvis avløpet hadde et panel som dekker det, må du bytte panel og holdeskruen når du er ferdig. Etter rengjøring av sluk, bør problemet være løst. Men hvis avløpet fortsetter å sikkerhetskopiere eller problemene tilbake kort tid etter rengjøring, ta kontakt med GE om hjelp på 877-432-2737.

Energy Saving Mode

Når kjøleskapet avløp tresko er løst, kan noen enkle trinn bidra til å forhindre at det skjer igjen. Se inni kjøleskapet dørkarmen for en bryter merket "Energy Saving Mode" eller noe lignende. Denne modusen vil deaktivere døren ovner, som kan tillate for frost eller kondens å bygge opp, blant annet over sluket. Slå "Energy Saving" modus til "Off".

Tips

Noen generelle vedlikeholds tiltak kan også bidra til å forhindre avløp tresko. Inspiser belastning på en jevnlig basis for eventuelle rester eller rusk som kan skape en blokkering og rengjør avløpet med en ren, fuktig klut for å fjerne frost eller rester. Hold elementene bort fra baksiden eller sidene av enheten, og ikke blokkere luftventilene, da dette vil bidra til å opprettholde riktig temperatur og luftmengde. Hvis kjøleskapet er en manuell avriming modell, kjører du avrime på regelmessig basis for å hindre frost fra å bygge opp. Sjekk automatisk avriming modeller på en jevnlig basis for frost, og ta kontakt med GE for å få hjelp hvis avising ser ikke ut til å virke.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/min-ge-kjoleskapet-har-en-tett-tining-drain/ "

相关文章!
 • Kjøleskapet har en Tett Fordamper Tube Kjøleskapet har en Tett Fordamper Tube
  - 阅 4

  Kjøle genererer mye fuktighet under avkjølingsprosessen. Ettersom varm luft komprimeres i fordamperen, samler opp vann. For å fjerne vann fra kjøleskap, kobler en dreneringsslange til fordamperen. Avløpsslangen siphons vann å renne pannen plassert på

 • Min Kjøleskapet har en vannlinjen lekkasje
  - 阅 0

  En vannlekkasje i hjemmet ditt betyr mer enn bare mopping opp en dam; det betyr også ditt hjem er i fare for vannskader og mugg vekst til du få det fikset. Hvis lekkasjen kommer fra kjøleskapet vannlinje, deretter fikse det raskt å beskytte din kjøkk

 • Slik reparerer en tilstoppede Tining Drain Tube Slik reparerer en tilstoppede Tining Drain Tube
  - 阅 0

  Vann under frukt- og grønnsakskasser av kjøleskapet, kan isen i bunnen av fryseren eller pytter med vann under kjøleskapet indikerer en tett avriming avløpsrøret. I en selv tining kjøleskap, bærer dette røret vannet som produseres i løpet av en avrim