Amopage

Miljø Problemstilling

- Views 0
Advertisement

Miljø Problemstilling


Michael E. Kraft, forfatter av boken "Business and Environmental Policy," skisserer den iboende konflikten mellom frie markeder og regjeringens politikk. Going green er ikke alltid økonomisk effektiv for bedrifter, selv om det gjør samfunnet bedre i det lange løp. Bedriftene må forene stramme regelverket om miljøspørsmål samtidig opprettholde lønnsom. Dette arbeidet er ikke uten flere hindringer.

Økte faste kostnader

Kjøpe den nødvendige øko-vennlig utstyr, emballasje og materialer kan være dyrt. Faste kostnader tendens til å være høyere, selv om variable kostnader tendens til å være lavere over tid. For eksempel, en miljøvennlig CFL lyspære koster tre ganger så mye som en vanlig lyspære. Men fordi disse pærene vare mye lenger, er den første prisen oppveid av langsiktig sparing. Bedrifter må bruke mer penger på grønt lys, produksjon eller materialer med håp om at de forblir i bransjen lenge nok til å se belønningene.

vurdere Demand

De fleste forbrukere har et genuint ønske om å redusere sine karbonutslipp. Men når de står overfor en organisk, naturlig såpestykke som koster dobbelt så mye som en standard bar av såpe, mange instinktivt nå for billigere såpe. Miljø bedrifter må skjelne hvor mye av sin markedsføring forskning om forbrukernes vilje er bare tomme ord. I tillegg kan noen forbrukere bryr seg mer om å kjøpe noen grønne produkter mer enn andre: De kan ønske økologisk mat, men forbrukerne kanskje ikke bryr seg om deres mobiltelefon er miljøvennlig.

effektiv markedsføring

Eberhard Abele forklarer i boken, "miljøvennlig Produktutvikling: Metoder og verktøy," som et grønt produkt ikke kan selge på grunn av ineffektiv markedsføring. I noen tilfeller har selgerne ikke vet nok om produktet, og forbrukerne er ikke rustet til å gjenkjenne hva som gjør produktet grønn. Emballasje som ikke effektivt annonsere egenskapene til produktet kan være et hinder også.

Recycling Process

Tradisjonelt virksomheter vurderes sitt produkt med en "vugge til grav" livssyklus: Selskaper ville bare vurdere produksjon (vugge) og avhending av produktet (grav) uten hensyn til avfallet den produserer. Forfatter av boken "Environmental Engineering," Nelson Nemerow, forteller at flere selskaper vurderer en "vugge til vugge" produktets livssyklus. Under dette systemet, selskaper produserer forbruksvarer som produserer ingen avfall på deres disposisjon. Dette kan oppnås ved resirkulerbar emballasje og materiale.

Supply Chain Management

Fordi flere selskaper kan ha ansvar for montering av en god, må miljø bedrifter være klar over hvilke selskaper som i sin leverandørkjede holde miljøvennlig praksis. For eksempel kan en klesbutikk bruker økologisk bomull, men hvis det ferdige produktet er montert i et barn sweatshop, er produktet ikke miljøvennlig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/miljo-problemstilling/ "

相关文章!
 • Hvordan beregne miljø lapse rate Hvordan beregne miljø lapse rate
  - 阅 0

  En miljø lapse hastighet refererer til hastigheten ved hvilken temperaturen avtar med høyden. Det er ofte beregnet slik som å forutsi oppførselen til luft pakker i det nederste laget av atmosfæren, troposfæren, som står for 80 prosent av atmosfærens

 • Hvordan bli en miljø advokat
  - 阅 2

  Miljø advokater er å få jobb plassering i dagens "Grønn bevisst" klima, både på industri- og naturvernere ender. Men blir en miljø advokat kan være en svært spesialisert og vanskelig felt å bli vellykket i uten riktig informasjon. Følg disse få

 • Fordelene av en Secure åpent miljø med e-handel Fordelene av en Secure åpent miljø med e-handel
  - 阅 1

  Enhver bedrift som har en online tilstedeværelse har valget mellom å operere på en sikker og åpen e-handel miljø, eller som opererer i et usikkert miljø. Akkurat som du ville beskytte den fysiske butikken med låser og bolter og overvåke tilgang til b