Amopage

Micro SD Vs. SDHC-kort

- Views 2
Advertisement

Micro SD og SDHC er populære formater for flash-minnekort. Brukes hovedsakelig for håndholdte enheter, kan disse kortene lagre informasjon om et bredt utvalg av digitale kameraer, mobiltelefoner, GPS og mediespillere. Mens Micro SD-kort er utviklet for mindre enheter som mobiltelefoner, SDHC-kort er en høyere kapasitet modell av sin større SD motstykke.

typer

Micro SD er den minste minnekortet på markedet. Rundt 1/3 av størrelsen på tradisjonelle SD-kort, det kommer vanligvis sammen med en adapter som gjør at den kan benyttes i anordninger som er beregnet for SD-kort.

SDHC er en nyere teknologi enn SD, noe som gir langt mer minne på et kort av samme størrelse. SDHC er også tilgjengelig i micro størrelse, noe som åpner for micro SDHC.

Egenskaper

Mens micro SD-kort er primært utviklet for mobiltelefoner og mindre enheter, er deres evne begrenset til maksimal kapasitet på SD-kort, noe som er 2 GB.

Ifølge SD Association, SDHC-kort i 2009 er i stand til å holde 4-32 GB. Gir en langt større kapasitet, de er bare brukbare med kompatible enheter.

fordeler

Sammenligning Micro SD til SD HC kort er ikke helt svart og hvitt, fordi SD HC kortene er tilgjengelige i mikroformat.

Enheter som er i stand til å akseptere SD HC-kort kan ta både SD HC og SD (eller Micro SD) kort. De er ikke bakoverkompatibel. Eldre SD-enheter kan ikke akseptere SD HC-kort.

betraktninger

Når du vurderer om du skal kjøpe et Micro SD eller SD HC-kort, tenke på hva det skal brukes til. Har håndholdt enhet aksepterer Micro SD? I så fall er det en nyere enhet som kan håndtere et SD HC-kort?

Som SD HC kort er i stand til å holde mye mer data enn standard SD, vil prisene være høyere. Tenk hvor mye informasjon du ønsker å lagre. Hvis opptil 2 GB er alt du egentlig trenger, kan en standard SD eller micro SD-kort være alt du ønsker.

Løsning

Hvis det er kapasitet som du leter etter, SD HC kort er svaret, med evnen til å holde mer informasjon og overføre data på en raskere hastighet. Hvis du er ute etter et røverkjøp, eller et kort for en eldre mobiltelefon eller håndholdt enhet, kan et Micro SD-kort være å foretrekke.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/micro-sd-vs-sdhc-kort/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke en Micro SDHC-kort Hvordan bruke en Micro SDHC-kort
  - 阅 0

  Personlige enheter, for eksempel digitale kameraer og MP3-spillere, ofte bruker eksterne lagringskort til å holde sine data. Secure Digital-kort med høy kapasitet (SDHC) er et slikt lagringskort som vanligvis brukes. SDHC-kort er neste generasjon av

 • Hvordan jeg lavnivå formatet en 8 GB Micro SDHC-kort? Hvordan jeg lavnivå formatet en 8 GB Micro SDHC-kort?
  - 阅 0

  En åtte gigabyte micro SDHC-kort er vanligvis brukes i bærbare elektroniske enheter som digitale kameraer og smarttelefoner. Men til slutt et kort kan bli skadet etter stadig besparende og fjerne innhold danne kortet. Hvis du ønsker å rette opp dette

 • Hvordan Fullt Slette et SDHC-kort i XP Hvordan Fullt Slette et SDHC-kort i XP
  - 阅 0

  En SDHC-kort er en høy kapasitet SD-minnekort, som ganske enkelt betyr at det kan lagre mer data på det som tradisjonelle SD-minnekort. Du endrer at data som du har lagret på et SDHC-kort på samme måte som du gjør andre minnekort gjennom datamaskinen