Amopage

Metoder for rengjøring oljesøl

- Views 1
Advertisement

Metoder for rengjøring oljesøl


I kjølvannet av april 2010 Deepwater Horizon oljerigg utslipp, gjenstand for metoder for å rense slike utslipp er på en rekke sinn. De med en spesiell bekymring om miljøet trenger ikke å ha spesifikke katastrofer å interessere dem i hvordan oljeutslipp få ryddet opp. Metodene for å rense utslipp er alltid i endring som teknologi innen utvikler seg.

In-Situ Burning

Brenning er en metode for å rense opp oljesøl, hvor oljen er brent ut i atmosfæren sammen med vannet. Det brenner er kontrollert og kan fjerne så mye som 100 liter olje i en gitt dag, ifølge Civil Engineering Department of Texas A & M University. Opprensknings mannskap kan bare bruke denne metoden når røken er holdt en trygg avstand fra befolkede områder; røken som dannes ved in-situ-forbrenning er meget giftig, som inneholder så mye som 10 prosent dinitrogenoksid, karbonmonoksyd og svoveldioksyd. Dette reiser spørsmålet om en annen Ulempen med denne metoden - uavhengig av nærliggende folk, det er forurensing. Denne opprydding metoden kan også bare utføres under gode værforhold.

biologisk nedbrytbarhet Agenter

Forskjellige organismer og kjemikalier kan hjelpe hastigheten langs fremgangs bionedbrytningssone for oljesøl. To hovedprosesser er for tiden brukes i USA: befruktning og seeding. Den første innebærer å sette stoffer som nitrogen og fosfor i forurensede områder. Dette spurs produksjon av naturlig forekommende mikroorganismer som bidrar til å bryte ned oljesøl. Den andre prosessen innebærer å direkte å tilsette mikroorganismene i miljøet. Disse organismene kan eller ikke naturlig forekommer i området der opprydding mannskap introdusere dem.

Oppvasksåpe

Bildet av fugler dekket i olje er kanskje like synonymt med store oljeutslipp som bildet av utslippet selv. Oppvaskmiddel er et uunnværlig verktøy i å rydde opp dyrene som påvirkes av et oljeutslipp. Selve utslipp kan også bli renset ved å bruke det samme vaskemiddel. Kostnaden er den viktigste faktoren som forbyr bruk av oppvaskmiddel for rengjøring oljesøl.

dispergeringsmidler

Kjemikalier kan sprøytes på toppen av vann for å få oljen til å brytes opp og dispergeres. Båter, fly og arbeidere på land spray disse kjemikaliene. Denne metoden har fordelen av å spre svært raskt over et bredt område. En av de viktigste bekymringer om overflate dispergeringsmidler er at de kan være like eller mer skadelig enn oljeutslippet selv.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/metoder-for-rengjoring-oljesol/ "

相关文章!
 • Metoder for rengjøring Flag Stone Metoder for rengjøring Flag Stone
  - 阅 0

  Ingenting ser ut som rik og elegant som skifer. Enten du bruker den som en gangvei, terrassebord materiale, eller innendørs gulv, ønsker du å holde skifer ser sitt beste. Metodene for rengjøring skifer avhenger av beliggenheten, og på hvor mye rengjø

 • Metoder for rengjøring Beer Off et biljardbord
  - 阅 0

  Rensing et biljardbord kan være vanskelig. Du må være forsiktig at du ikke rippe filten og noen ganger rengjøringsprodukter som normalt arbeide for å rydde ting opp bare gjør en større eller verre flekk på filt. Ved hjelp av en mikrofiberklut Unngå å

 • Metoder for rengjøring Furnace Kanaler Metoder for rengjøring Furnace Kanaler
  - 阅 1

  Kanalene av ovner må rengjøres regelmessig, spesielt hvis folk som jobber eller bor rundt dem er utsatt for allergier. Dette skyldes at støv og skitt som bygges opp i ovn kanaler lette oppdrett av mugg og jordslag, noe som reduserer kvaliteten av luf