Amopage

Mercedes pre-eide Lease Valg

- Views 0
Advertisement

Mercedes pre-eide Lease Valg


For noen mennesker, kjører en Mercedes-Benz symboliserer klasse og velstand. For andre betyr bare at det kjører en bil make som er anerkjent for sikkerhet og stil. Uansett motivasjon for å vurdere leasing en pre-eide Mercedes-Benz, er informasjon tilgjengelig for å hjelpe deg å forstå dine valg før du går til forhandleren. Mercedes-Benz tilbyr flere alternativer for sin First Class Lease program på pre-eide biler.

Velge Modell År og Type

Mercedes-Benz tilbyr en leieavtale alternativ for biler ikke mer enn 8 år. Det betyr at hvis du har tenkt å leie en pre-eide Mercedes i 2011, du kan velge hvilken som helst modell fra 2003 fremover. Du kan også finne en 2011 modell som allerede har blitt kjøpt og returnert. Flere modeller er tilgjengelig; besøke nettstedet Mercedes-Benz (se Ressurser) for bilder av biler i flere år.

Forhandle leievilkår

Alternativene for lengden av en Mercedes pre-eide leieperioden varierer fra 24 måneder til 60 måneder eller to til fem år. Ta hensyn til dine transportbehov og om du regner som ønsker å fornye leieavtalen eller velg en annen bil i to eller tre år.

På slutten av leieperioden du velger, må du bestemmer deg for å returnere bilen, reforhandle leieforhold og forlenge leieavtalen i ytterligere 12 måneder, legg måneder til din nåværende leieavtale eller kjøpe bil. Hvis du er usikker, spør leasing konsulent for råd, basert på faktorer som pris, nåværende og fremtidige modeller som kan bli tilgjengelige og dine kjørevaner.

Beregning Up-front kostnader

Du kan betale hele leiekostnad i én betaling hvis du velger. Tenk deg at du ønsker å leie en 1-åring Mercedes-Benz i 24 måneder på en månedlig kostnad på $ 500. Du har muligheten til å betale $ 12 000 opp foran, noe som sparer penger på renter. Denne ordningen også avlaster deg fra å måtte huske utbetalingsdatoer.

I noen tilfeller kan det være nødvendig et depositum, men dette er ikke en standard Mercedes-Benz praksis. Hvis du er pålagt å betale et depositum, kan du velge å ha innskudd fordelt over 10 måneder. Når leieperioden utløper, kan du be om tilbakebetaling av depositum betaling eller har det totale søknadsbeløpet til din neste Mercedes leieavtalen.

Legge forsikringspremier

Du er ansvarlig for å forsikre din leide bil - den månedlige leiebeløp inkluderer ikke forsikring. Hvis du ønsker å redusere forsikringspremier, kan du øke fradragsberettigede beløp på politikken. Hvis du har en ulykke, men vil kontanter utlegget være høyere. Mercedes selger også gap forsikring på leide biler. Med gap dekning, hvis du vraket din Mercedes eller noen stjeler den, og det er betraktet som en totalt tap, du trenger ikke å betale for en bil du ikke kan kjøre eller en du ikke har.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/mercedes-pre-eide-lease-valg/ "

相关文章!
 • Hvordan kjøpe en pre-eide bilen Hvordan kjøpe en pre-eide bilen
  - 阅 0

  En pre-eide bilen, også kalt en brukt eller secondhand bil er en bil som tidligere har vært eid av noen andre. Kjøpe en brukt bil er noen ganger den beste og billigste måten å eie en bil. Brukte biler er solgt på mange forskjellige måter, blant annet

 • Slik fjerner muggen lukt Fra Skap i en pre-eide hus Slik fjerner muggen lukt Fra Skap i en pre-eide hus
  - 阅 0

  Skap kan utvikle muggen lukt på grunn av råtnende organisk materiale igjen på overflaten eller tilstedeværelse av mold. Skap som er stengt, og derfor avskåret fra god ventilasjon, utvikle lukt raskere enn åpne skap. Når du flytter inn i en pre-eide h

 • Hvordan finne en pre-eide Chevrolet Suburban til salgs
  - 阅 0

  Chevrolet Suburban er en full-size SUV og en av Chevrolet eldste modellene fortsatt blir solgt. Opprinnelig brukt hovedsakelig som en gård eller arbeid kjøretøy, i de senere årene har det blitt en populær familiebil, spesielt for store familier som h