Amopage

Memorial Day Flag Etikette

- Views 0
Advertisement

Memorial Day, en gang kjent som Decoration Day, ble opprinnelig utpekt som en dag for å hedre de drepte i tjeneste for landet vårt. Dette ble gjort ved å dekorere gravene til de falne. Parader, øyeblikk av stillhet, avspilling av kraner og seremonielle sammenkomster for å hedre veteranene er også tradisjonelle. I alle disse aktivitetene, er det amerikanske flagget sannsynlig å være på skjermen. Her er noen retningslinjer for å sikre at dette blir gjort i tråd med flagg kode.

Memorial Day Flag Etikette

Half-Staff

Ifølge www.usflag.org, på Memorial Day flagget er å bli fløyet til halv-ansatte til middag, og deretter på full-ansatte til solnedgang. Standarden flaggregler si å ta flagget ned ved solnedgang, med mindre du har det riktig belyst, i så fall kan du la den oppe hele natten, også. Når heve flagget til halve staben, først heve det raskt til full-ansatte, deretter sakte ned til halve staben.

Memorial Day Flag Etikette

Flag Kode

Noen av de mange regler om riktig flagg etikette er sannsynlig å gjelde for Memorial Day overholdelse aktiviteter. Husk at det amerikanske flagget skal alltid være høyere enn andre flagg (for eksempel statlige flagg). Hvis for noe grunn flaggene til andre nasjoner vil også bli vist, bør de være på separate stolper med flaggene på samme høyde som det amerikanske flagget. Den amerikanske flagget er aldri å berøre bakken, være skrevet på, brukes som klær, noe knyttet til det, eller skrives ut på alt som er laget for å være disponibel. Flagget er ikke å bli fløyet i dårlig vær, med mindre det er en "all-weather" flagg. Det er ikke til å bli flydd opp ned, unntatt som et nødsignal.

Memorial Day Flag Etikette

i Parades

Hvis du bærer eller vise et flagg under en Memorial Day Parade, følger disse reglene: flagg på flyter må være på en stab eller mot en vegg (i riktig retning, med unionen --- det blå feltet av stjerner, til venstre) , ikke drapert på flottøren; ikke drapere et flagg over et kjøretøy av noe slag; kjøretøy kan vise et flagg på en stab, hvis den sitter ordentlig fast slik at den ikke kan falle over; om flagget bæres på foten, bør det være i front av andre flagg (hvis det er flere i en linje), eller på den høyre ende av linjen av flagg. Flags suspendert over gaten, i henhold til Flag Code, "bør bli suspendert vertikalt med unionen i nord i en øst og vest gaten eller mot øst i en nord og sør gate."

Memorial Day Flag Etikette

på Graves

Det er en langvarig skikk å dekorere veteraner graver med små amerikanske flagg. Soldater gjøre dette på Arlington National Cemetery. Boy Scouts gjøre det samme på ulike nasjonale kirkegårder over hele landet. Det er viktig å riktig flagg etikette for å sikre at flaggene stå oppreist på gravene, og ikke berører bakken. Soldatene på Arlington opprettholde en 24-timers våkenatt for å være sikker på om dette, gjennom hele Memorial Day weekend.

Memorial Day Flag Etikette

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/memorial-day-flag-etikette/ "

相关文章!
 • Flag Etikette i regnvær Flag Etikette i regnvær
  - 阅 0

  Som fører flagg er en tradisjonell måte å vise din stolthet i USA. Ifølge amerikanske Kode retningslinjer for alle patriotiske skikker, tilsier regnværsdag flagg etikette at du kan fly flagg i dårlig vær så lenge flagget er laget av riktig all-weathe

 • Parade Flag Etikette Parade Flag Etikette
  - 阅 0

  Flagg kan spille en fremtredende rolle i parader, og det er bestemte etikette regler som må følges for å håndtere flagg riktig. Disse retningslinjene kan være spesielt viktig under høytider som den fjerde av juli, Labor Day og Memorial Day, når det a

 • Marine Flag Etikette
  - 阅 0

  The United States Marine Corps, som alle grener av de væpnede tjenester, bærer en signatur flagg. The Flag Code, skrevet av den amerikanske kongressen, klart definerer flagg etikette som gjelder både det amerikanske flagget og flaggene som represente