Amopage

Medisinering for Flying Angst

- Views 0
Advertisement

Medisinering for Flying Angst


Flyskrekk, hvis det er alvorlig, er en form for angstlidelse kalt "spesifikk fobi", en av de vanligste psykiske lidelser i USA. Selv om mange kan bli fristet til å søke reseptbelagte medisiner, eller selvmedisinering, flyskrekk er en lidelse som er best behandles uten medisiner.

Frykt for Flying

Ifølge National Institute of Mental Health, "[a] spesifikk fobi er en intens, irrasjonell frykt for noe som utgjør liten eller ingen reell fare" I tilfelle av flyskrekk, potensielt er det en rekke av frykt involvert, inkludert: vedlagte eller overfylt områder, høyder og mangel på kontroll. Symptomer er 1) somatisk (fysisk), (f.eks, muskelspenninger, pustevansker, hjertebank, svetting, magesyke); og 2) psykologisk (f.eks, hukommelsesproblemer, beslutnings trøbbel). Oftest er disse senere symptomer i form av grubling (tenker om og om igjen); selvbebreidelse; og catastrophizing (tenker forferdelige konsekvenser). Hvis du unngå å fly til skade for arbeid eller annen ferie planlegging, for eksempel, kan du ha en bestemt lidelse, ikke bare enkle stress.

medisinering

Lite tyder på effekten av medisiner på spesifikke fobier generelt, eller flygende fobi spesielt. Den generelle konsensus, er imidlertid at fobier, inkludert flyskrekk, ikke svarer godt til medisinering. Andre behandlinger er effektive.

En 1998 studie av forskere fra Baylor College og Houston VA Medical Center rapportert to tilfeller av pasienter som, etter å ha tatt fluoksetin (Prozac) for depresjon, også rapportert å miste sin flyskrekk. Et år tidligere, forskere ved Stanford University fant at pasienter som tok benzodiazepin alprazolam, før flyturen, opplevde mindre selvrapporterte angst symptomer enn en gruppe som tar placebo. På en gjentakelse fly en uke senere, men uten medisiner, den gruppen som tok alprazolam rapportert høyere forekomst av panikkanfall enn placebogruppen. Disse studiene var også små-skala og vil kreve mye mer forskning for å bekrefte funnene. Så effekten av medisinen er begrenset i beste fall, og, i verste fall, benzodiazepin, kan faktisk øke flyskrekk.

effektive behandlinger

Heldigvis en rekke behandlinger som ikke inkluderer medisiner vises effektive for flyskrekk. Systematisk desensitivisering, et middel for å konfrontere de frykter gjennom visualisering kan redusere pasientenes egenrapportering av angst i flukt, med opp til 60% av de som ble behandlet rapporteringen fortsatt flyr 3,5 år senere. En tilsvarende behandlingsmetode som innebærer faktisk konfrontere fryktede objektet, in vivo eksponering, viste tilsvarende effekt; men en sammenligning med virtuell virkelighet eksponering, (ved hjelp av datamaskin simulering), kan være like effektive og, selvfølgelig, mindre kostbart. Former for kognitiv atferdsterapi, der pasientene lærer å erstatte negative tanker med positive meldinger, kan hjelpe med symptomer, men ikke klart å hjelpe med å unngå å fly.

betraktninger

Rhere er lite forskning på flyskrekk. En rekke hensyn, herunder kostnader og behov for å fly, gjør dette fobi vanskelig å studere.

Advarsel

Alkohol kan samhandle negativt med visse medisiner, spesielt medisiner som xanax og bør ikke brukes sammen. Snakk med legen din før du tar noen medisiner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/medisinering-for-flying-angst/ "

相关文章!
 • Medisiner gitt for angst Før Major Surgery
  - 阅 0

  Ved hjelp av reseptbelagte medisiner for angst er ikke ny, men noen angst medisiner er mer skreddersydd til spesifikke problemer enn andre medisiner. Ett problem som er spesielt angst-provoserende for mange mennesker --- hvorvidt de har en angstlidel

 • Angst medisiner som brukes i graviditet
  - 阅 0

  Generalisert angstlidelse (GAD) er en lidelse preget av obsessive bekymring og kan også føre til fysiske plager. Mange forskjellige typer medisiner er foreskrevet for å lindre symptomene på GAD. Men noen av disse medikamentene er ikke anbefalt for br

 • Alkohol og angst medisinering
  - 阅 0

  Forbruker alkohol mens du tar medisiner ikke er anbefalt av leger, angst medisiner inkludert. Det er noen angst narkotika, derimot, som reagerer med alkohol til et punkt der en pasients liv kan være i fare. Det er viktig å vite om de medisiner du tar