Amopage

Måter å skaffe penger på en barnehage

- Views 0
Advertisement

Måter å skaffe penger på en barnehage


Barnehager må gi et miljø rikt med leker, alderstilpassede bøker og annet utstyr for å sikre en viss kvalitet på omsorg for barna. Du må kanskje utføre fundraisers å betale for store innkjøp, for eksempel lekeapparater, og også mindre elementer, for eksempel kunst forsyninger. Ved å involvere ansatte, foreldre og barn i pengeinnsamling innsats, kan du samle lagånd og ha det gøy.

Selge produkter eller tjenester

Felles finansiering kjøretøy for barnehager er sparsommelighet butikker eller sendingen salg der foreldre donerer elementer - Cribs, leker, klær eller bøker - at yngre familier kan kjøpe. Et annet kjøretøy er klassebilder der du har en profesjonell fotograf tar bilder av barna dine og deretter selge disse bildene til barnas familiemedlemmer. New York-baserte Rainbow Chimes samlet halvparten av overskuddet, eller $ 4000, ved å selge barnas bilder til foreldre og slektninger, i henhold til Child Care Information Exchange. Andre elementer som du kan selge inkludere planter, kaffe, kunst donert av lokale kunstnere, og godteri og annen mat.

Gjennomføre Games of Chance

Hvis din barnehage er organisert som en offisiell veldedighet eller under paraplyen eller en, kan du bruke bingo, lotterier og andre sjansespill å samle inn penger. Sjansespill er lovlig bare for ideelle organisasjoner og må følge statens regelverk. I tillegg bør de bli holdt bare en eller to ganger i året. Hvis du gjennomfører et sjansespill ofte, blir aktiviteten en form for gambling, og kan true din nonprofit status, i henhold til “Fundraising Fundamentals: A Guide to Annual Giving for profesjonelle og frivillige” av James Greenfield. Du kan imidlertid gjennomføre en påskeegg jakt eller kinesisk auksjon. For eksempel, New Jersey-baserte Barnas Space gjennomført en kinesisk auksjon der de utstilt donert elementer på bordene. En bolle er plassert ved siden av hvert element. Billett-kjøpere plassere en billett i bollen av varen de ønsker å vinne. På slutten av auksjonen, er en billett trekkes fra hver skål for å avgjøre vinneren.

Lansere en hendelse

Mens event planlegging kan være tidkrevende og kostbart, kan en barnehage gjennomføre hendelser som krever mindre innsats og kan øke betydelige midler. Mens du kan betale penger til å bestille en artist å sette på en konsert, kan du få mer kjørelengde ved å involvere de ansatte i en maraton dans hendelse. The Great Beginnings Christian School i California gjennomfører årlig en RockerThon der ansatte anmode løfter og deretter prøve å danse i inntil 24 timer. Den RockerThon har høstet $ 1000 til $ 4000, i henhold til Child Care Information Exchange.

Involvere barn

Du kan involvere barna i pengeinnsamling hendelser på ulike måter. I stedet for at de ansatte stein gjennom natten, kan en hop-a-thon eller lese-a-thon være spennende for barna, og samtidig heve ekstra midler, i henhold til Child Care Lounge. Få barna og deres familier sikre løfter for en morsom, om ikke utfordrende, oppgave som barna har å fullføre. Du kan også slå barnas kunstverk til ferdige produkter, for eksempel kalendere og kort, og selge eller gjennomføre en auksjon for disse produktene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/mater-a-skaffe-penger-pa-en-barnehage/ "

相关文章!
 • Hva er Quick måter å skaffe penger? Hva er Quick måter å skaffe penger?
  - 阅 0

  Mange har plutselig funnet seg ut av arbeid eller med uventede regninger og ønsker å skaffe penger raskt. Heldigvis finnes det mange måter å skaffe penger i en hast i disse dager, og noen av dem ikke krever mye kompetanse. Selvfølgelig, det er enda f

 • Enkle måter å skaffe penger til veldedighet Enkle måter å skaffe penger til veldedighet
  - 阅 0

  Veldedige organisasjoner er alltid behov for midler - og med god grunn. Jo mer penger en veldedig organisasjon har, jo bedre kan det oppnå hva misjon det har satt ut for sin organisasjon. Før en veldedighet kan hjelpe noen, må det heve nødvendige mid

 • Måter å skaffe penger til å kjøpe en bil Måter å skaffe penger til å kjøpe en bil
  - 阅 0

  Finansiering en bil kjøp kan legge tusenvis av dollar til kostnaden av bilen i renter og låneavdrag. Den beste måten å unngå å betale ekstra for bilen din er å spare penger til å kjøpe bil og unngå å finansiere det. Det er mange måter å skaffe penger