Amopage

Måter å sende penger

- Views 0
Advertisement

Måter å sende penger


Familiemedlemmer og venner er ofte spredt ut over byer og stater med bare langdistanse former for kommunikasjon for å koble dem. Når du eller et familiemedlem opplever en økonomisk krise, få eller sende penger kan utføres enkelt. Metoder for å sende penger umiddelbart er tilgjengelig både gratis og til en engangs kostnad.

Bank Wire

Overføre penger fra banken din til en annen persons bankkonto er en rask måte å overføre penger over lange avstander. Mens bankoverføringer er ikke gratis, de er en sikker metode for å sende penger som kan utføres på person, online eller via telefon. Du må mottakerens bankkontonummer, fornavn og etternavn for å overføre penger. Enkelte banker lar deg overføre penger gratis når du overfører penger til noen så lenge personen er også en kontoinnehaver i banken din. Gjennomgå bankreglene eller snakke med en teller før du betaler overføring avgifter.

Pengeoverføring

Ikke alle klarer penger gjennom en bankkonto. Hvis du ønsker å sende penger til noen uten en konto, kan du vurdere en elektronisk overføring. Elektronisk overføring selskaper som Western Union, Moneygram og RIA Financial tillate deg å sende penger til mottakere over hele verden. Når du sender penger, blir det automatisk konvertert til den opprinnelige valutaen for mottakeren.

Det koster å sende penger via en elektronisk overføring selskapet varierer basert på hvor mye du sender. Jo mer du sender, jo høyere avgifter du betaler. Du må ha en gyldig ID og kjenner fullt navn og adresse på den som mottar penger for å bruke denne metoden.

Innskudd

En enkel og gratis måte å sende penger til andre mennesker er å sette inn penger på bankkontoene sine. Besøk den lokale grenen av mottakerens bank å gjøre et innskudd. Vanligvis trenger du bare personens fornavn og etternavn for å gjøre et innskudd. Men hvis du vil ha en registrering av transaksjonen, må du oppgi et kontonummer og fullt navn på kontoinnehaver. Hvis du har alle de nødvendige opplysningene, gir fortelleren deg med et innskudd kvittering. Midler er tilgjengelige umiddelbart til kontoinnehaver med mindre du setter inn en sjekk eller postanvisning. Sjekker og penger bestillinger kan være tilgjengelige umiddelbart eller ta flere dager å fjerne.

betraktninger

Med fremskritt innen teknologi, metoder for å sende penger stadig utvide. Men tradisjonelle metoder for å levere elementer som pakkepost og levering tjenester er fortsatt levedyktige alternativer. Ved hjelp av ekspresspost er et levedyktig alternativ til å overføre tjenester eller gjøre innskudd til en bankkonto. Uttrykke post kan komme i så lite som en dag, men avgiftene kan være bratt i forhold til andre metoder for å sende penger. Vanlig post er også et alternativ, men forsinkelser i lang avstand post kan bety dager eller uker, før din kjære mottar pengene. I en nødssituasjon, ledninger og elektroniske overføringer er det beste alternativet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/mater-a-sende-penger/ "

相关文章!
 • Sikre måter å sende penger
  - 阅 1

  Som den globale økonomien vokser, og nasjonale og internasjonale kommunikasjon øker, pengeoverføringer blitt mer vanlig. Du må kanskje levere midler til personlige grunner, for eksempel sende din bestemor i Iowa penger, eller kanskje du bare utvidet

 • Trygge måter å sende penger via USPS Trygge måter å sende penger via USPS
  - 阅 0

  Sende penger i posten er forbudt av United States Postal Service retningslinjer, men noen alternative metoder for overføring av penger er tryggere og mer pålitelig enn andre. Hvis du ikke klarer å overføre penger elektronisk, kan du levere dem via sj

 • Hvordan å sende penger til innsatte med JPay Hvordan å sende penger til innsatte med JPay
  - 阅 0

  Mer enn 30 stater bruker JPay å tillate folk å sende penger eller gi andre tjenester til innsatte. Selskapet tilbyr kommunikasjon og betalingstjenester til enkeltpersoner som er involvert med samfunnet rettelser, og til familier og venner av innsatte