Amopage

Måter å gjøre en ridder i skinnende rustning Costume for Kids for Halloween

- Views 0
Advertisement

Måter å gjøre en ridder i skinnende rustning Costume for Kids for Halloween


En ridder i skinnende rustning er en perfekt kostyme for små gutter; de kan bære et sverd og skjold mens du er på utkikk etter drager til å slakte. Lag en drakt for Halloween i stedet for å kjøpe en. Det viktigste elementet du trenger er sølv spraymaling; når det er på, ser kostyme ekte.

Kjedebrev

Ingen ridder er komplett uten ringbrynje. Ekte ringbrynje er tungt og dyrt, men du kan få av med å lage lette look-alike ringbrynje for en Halloween kostyme. Samle omtrent 100 runde, metall frosset kan juice lokk. Du kan bruke andre bokslokk også, men de har en tendens til å ha skarpe kanter. La vennene dine vite i god tid for å redde sine lokk for deg. Punch to hull nær kantene på motsatte sider av bokslokk. Ved hjelp av tynn wire, feste lokkene sammen til et stort rektangel med et hull i midten for hodet. Når det er på tide å kle seg, slip ringbrynje over hodet.

Hjelm

Hver ridder trenger en hjelm for å beskytte ansiktet fra et sverd eller drage; lage en for din ridder med en plast mugge. Skjær av toppen med tuten, ved hjelp av saks eller en skarp kniv. Skjære et hull fra siden av kannen, hvor håndtaket er; du trenger ikke håndtaket, og dette gir et sted for din ridder å se. Slip den over hodet for å se om hullet må være større; tegne en linje og fjerne kannen før du skjærer igjen. Spray male hele kannen sølv.

Arm og Leg Armor

Knights vanligvis laget mye støy når de går rundt fordi hele kroppen var dekket av metall rustning. Selv om din ridder ikke vil være iført metall rustning, fortsatt trenger han noe som ser ut som det. Grå joggebukse og en genser kan brukes for å simulere rustning. Hvis det utseende er ikke nok for deg, klippe et par høye sylindriske flasker vertikalt i to. Rengjøringskluter beholdere er stor for dette prosjektet. De bør passe perfekt over armer og ben. Punch et hull på hver side av cut-linjen og tråd hyssing gjennom; knytte hyssing rundt beinet eller armen for å holde rustning på. Spraymaling alt det sølv.

accesories

Ingen ridder kan drepe en drage eller lagre en prinsesse uten et sverd og skjold. Du kan plukke dem opp billig på mange dollar butikker i løpet av oktober måned. Hvis du ønsker å lage en, dekker en stor plast tallerken med aluminiumsfolie; den blanke siden skal vende ut. Et sverd kan være laget av sammenkrøllet aluminiumsfolie, eller dekke et tresverd eller dowel med folie.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/mater-a-gjore-en-ridder-i-skinnende-rustning-costume-for-kids-for-halloween/ "

相关文章!
 • 5 måter å gjøre din 401 (k) vare lenger 5 måter å gjøre din 401 (k) vare lenger
  - 阅 0

  Bestemme hvordan pengene dine vil vare lenger forblir en viktig del av pensjonisttilværelsen planlegging. Mange tenker på pengene de må bidra til sine planer, men gir liten tanke til økonomisk levetid når de pensjonerer seg. Volatiliteten i markedet

 • Måter å gjøre folk ler Måter å gjøre folk ler
  - 阅 1

  Å få folk til å le er en utmerket måte å forholde seg til dem. Når folk ler av ting du sier, de føler seg bedre rundt deg, mer komfortabel og generelt nærmere deg. Dette gjelder vennskap samt personlige og romantiske forhold, så det er en utmerket fe

 • Billige måter å gjøre tregulv Look Good Billige måter å gjøre tregulv Look Good
  - 阅 0

  Tregulv er attraktive, tilføre verdi til ditt hjem og er lettere å ta vare på og rent enn teppe. Likevel kan de bli arrete, kjedelig eller vann-skadet over tid. Du kan bruke noen enkle og billige måter å gjøre tregulv ser bedre, og starter med å rens