Amopage

Måter å få en Stuck Screw Loose

- Views 2
Advertisement

Måter å få en Stuck Screw Loose


Skruer er smarte festeanordninger. De sikkert holde tre og metall og i motsetning til negler, kan fjernes - før de blir sittende fast. Skruer seg fast for mange grunner: rust eller maling har låst dem inn, hodet har blitt strippet eller slått av, eller de ble drevet inn i vinkel. Fjerne dem kan virke en umulig oppgave, men med de riktige teknikker og verktøy, kan oppgaven utføres.

rusted I

Bruke en gjennomtrengende olje som WD-40 for å oppløse den rust. Tilsett noen dråper på skruehodet og la det dryppe ned i sjakten. Vent 10 til 15 minutter for olje til å fungere, selv om det kan kreve noen timer eller over natten for å oppløse tunge rust.

Painted On

Varme er en måte for å fjerne maling fra et skruehode - men forsiktig rundt flammer og maling. Hold en stor spiker med tang og bruke flammen fra en lighter eller matche å varme spikeren på hodet. Trykk på spikeren på hodet på skruehodet å smelte maling. Skruen vil utvide, så bruk is til å kjøle seg og trekke det før du fjerner den.

Måter å få en Stuck Screw Loose


forskjøvet

Skruer som sitter fast i en vinkel kan ofte bli lokket ut ved å plassere en skrutrekker ved enden av en sliss og et lett trykk skruen mot urviseren.

Stripped Hode

Du må lage en ny leder for en strippet skrue. Bruker en fil eller roto-verktøy for å skjære et spor i skruehodet, og deretter bruke en sterk vanlig skrutrekker for å fjerne det.

hodeløs Skrue

Når hodet er blitt slått av en skrue, kan du bestemme det er ikke verdt innsatsen for å trekke det og bestemmer i stedet for å spikre den i og caulk over det. Hvis skruen må komme ut, bruke needlenose tang for å skru skruen ut.

Screw Extractor

Dette alternativet krever spesialverktøy og bore et pilothull i fast skruen. Sette inn en skrue vifte som er litt mindre i diameter enn den fastsittende skrue og slår den mot klokken inntil det engasjerer og flytter skruen. Skrue extractors er tilgjengelige fra verktøy paddocken i jernvareforretninger og Oppussing butikker, og er et must for alle som gjør mye av snekkerarbeid.

Siste utvei

Du må kanskje bore ut en fast skruen med en elektrisk drill. Bruke en borkrone av samme størrelse som skruen og tar sikte rett ned på midten av skruen. Dette vil ikke fungere hvis skruene er i rustfritt stål eller hvis en skrue avtrekks ble sittende fast. Bruk vernebriller ved anvendelse av en drill.

Forhindre Stuck Skruer

Når du arbeider med skruer, dra over prute pris skrutrekkere og velge et sterkt, faglig kvalitet. Dette er spesielt viktig for stjerneskruene. Bruk riktig størrelse skrutrekker for skruen og, for å hindre stripping, ikke presse for hardt på skruehodet. En spiss fra fordeler: Dypp skrutrekker bit i ventilslipemiddel for en bedre grep med skruehodet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/mater-a-fa-en-stuck-screw-loose/ "

相关文章!
 • Hvordan få et hjem Roach Proof Hvordan få et hjem Roach Proof
  - 阅 0

  Kakerlakker er tøffe skapninger, og når de blir etablert de er vanskelige å bli kvitt. Å holde kakerlakker fra å invadere ditt hjem er mye mer behagelig enn å måtte forholde seg til et angrep. En kombinasjon av ekskludering og gi en mort ingen grunn

 • Hvordan fikse Loose Screw Hvordan fikse Loose Screw
  - 阅 0

  Vanligvis strippet hull forårsake løse skruer. Dette skjer når noen bruker for mye kraft, trykk eller hastighet for å skru den på plass. Friksjonen av skruegjengene mot et metall eller tre hull gnir bort den flate som holder skruen på plass. Mangelen

 • Slik fjerner en Stuck Set Screw Slik fjerner en Stuck Set Screw
  - 阅 0

  Justeringsskruene sikre ett objekt til et annet. For eksempel, kobles en kran stammen til en tappekran håndtaket ved hjelp av et enkelt sett skrue. Mens du prøver å fjerne en settskrue, kan du finne at det er fast på grunn av korrosjon eller rust. I