Amopage

Måter å avlaste Chest Press fra angst

- Views 0
Advertisement

Å ha en angst angrep er ekstremt stressende, forårsaker muskler for å raskt bli anspent, noen ganger til det punktet av krampe. Når dette skjer med musklene i brystet, kan trykket og smertene flytte ned armen og opp halsen slik at du tror du har et hjerteinfarkt. Læring avslapping og pusteteknikker kan være verdifulle i å hjelpe deg roe angst og slappe av.

Måter å avlaste Chest Press fra angst

Angstrelaterte brystsmerter

Kroppen reagerer på stress ved å stramme musklene. Ekstremt stressende hendelser, som for eksempel en angst angrep, kan forårsake alvorlige muskelspenninger. Enkelte pasienter opplever intens tetthet og smerte eller trykk i brystet, halsen og ned langs armen lik de av et hjerteinfarkt. Den vanligste svaret er panikk.

Måter å avlaste Chest Press fra angst

Kjemp eller flykt

Fight-or-flight responsen er kroppens mest grunnleggende instinktive reaksjon når sinnet oppfatter fare eller trussel. Fight-or-flight responsen er bokstavelig talt kroppens måte å forberede til å kjempe eller flykte den stressende situasjonen å forsvare livet ditt. Fight-or-flight respons utløser en rekke biologiske hendelser. Kroppen begynner å slippe adrenalin, noradrenalin og kortisol gjennom blodet. Vanligvis er du for opptatt å svare for å vurdere hvordan kroppen føles. Men hvis du sitter stille å se TV og hjertet plutselig begynner pounding og du føler hyper, du rister, strammer brystet med smerte, og ditt hjerte flagrer uregelmessig, kan det være skremmende.

Måter å avlaste Chest Press fra angst

intern Dialogue

Hva sier du til deg selv i løpet av en angst angrep avgjør om du begynner å roe ned eller panikk mer. Det kan være utfordrende å kontrollere intern dialog, men å fortelle deg selv at du har et hjerteinfarkt, trenger å komme til legevakten, og kommer til å dø faktisk forsterker symptomene dine. Snarere, ved å gjøre en bevisst innsats for å fortelle deg selv at du er bra, ikke har et hjerteinfarkt, og bare opplever angst, kan du begynne å roe ned. Snart muskelspenninger og trykk i brystet, arm og nakke vil begynne å forsvinne.

Måter å avlaste Chest Press fra angst

puste~~POS=TRUNC teknikker~~POS=HEADCOMP

Den første linjen i forsvaret i løpet av en angst angrep er å puste. Dette krever at du fokuserer. En pusteteknikk som vil hjelpe deg i å roe ned er enkel å bruke, selv om du sliter med panikk. Begynn med å puste inn til greven av 2. Exhale til greven av 2. Pust til greven av 2. Exhale til greven av 4. Pust til greven av 2. Exhale til greven av 6. Pust til greven av 2 . Pust ut til greven av 8. Pust til greven av 2. Exhale til greven av 10. Dette er også en nyttig teknikk for å bruke når du føler en angst eller panikk angrep kommer på.

Måter å avlaste Chest Press fra angst

muskelavslapning

Det er viktig å slappe av spente muskler i løpet av en angst eller panikkanfall. Fortsett kontrollert og bevisst pusting. Sitte eller ligge i en nøytral stilling som er behagelig. Fokuser konsentrasjon på følelsen av hver muskelgruppe. Legg bilder, som hviler i solen på stranden eller iskrem smelter i solen. For hver muskelgruppe, spente musklene, hold og deretter slappe av. Start fra tærne og jobbe opp. Hvis du sitter, begynner ved å slippe haken til brystet og løfte langsomt (ikke lage sirkler med hodet). Fortsett gjennom hele kroppen til tærne. Innen du kommer til siste muskelgruppe, bør musklene være avslappet og brystsmerter borte.

Måter å avlaste Chest Press fra angst

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/mater-a-avlaste-chest-press-fra-angst/ "

相关文章!
 • Hvordan avlaste Sinus Press i en Ear Hvordan avlaste Sinus Press i en Ear
  - 阅 0

  Sinus press i ørene kan forårsake irriterende symptomer som tap av hørsel, smerter og en ringelyd. Sinus press er ofte forbigående, og symptomene kan avta uten behandling. Men hvis du lider av kronisk bihulebetennelse eller en bihulebetennelse, kan u

 • Hvordan avlaste Sinus Press i ansiktet
  - 阅 0

  Enten av allergi, virusinfeksjon eller bakteriell infeksjon, press fra tette bihuler er ofte smertefullt og ødeleggende. Det er flere over-the-counter medisiner utviklet for å bryte opp lunger og avlaste trykket, men det er også effektive hjem rettsm

 • Hvordan avlaste Sinus press når gravid
  - 阅 0

  Sinus press kan være utrolig smertefullt. Det oppstår når sinus hulrom er hovne, hindret eller fylt med slim. Mens det er nok av sinus medisiner på markedet, ikke alle er egnet for gravide kvinner. Hvis du er gravid, må du ta spesielle hensyn når det