Amopage

Marketing Plan for en finansiell rådgiver

- Views 0
Advertisement

Finansielle rådgivere rådføre klienter på en rekke forskjellige finans-relaterte emner, for eksempel investeringsstrategier, verdipapirer, forsikring eiendom og skatt. Ifølge Bureau of Labor Statistics, som i mai 2009, var det mer enn 149.000 finansielle rådgivere i USA, med en gjennomsnittlig inntekt på $ 94 180. (Referanse 3) Mens det er helt klart et stort potensial i dette yrket, for å være på toppen av inntekten braketten, trenger du en omfattende markedsføringsplan.

Velg målgruppen

Det første trinnet i en markedsplan for en finansiell rådgiver er å plukke den målgruppen du ønsker å målrette med markedsføringstiltak. Gjennomgå listen over klienter, og identifisere de du liker å jobbe med, og de som representerer den mest betydningsfulle muligheten. Se etter fellestrekk blant disse klientene, inkludert ting som alder, yrke, bakgrunn og inntektsnivå.

Utvikle din Positioning

En posisjonering uttalelse for din markedsføringsplan skal beskrive hva du gjør, hvem du gjør det for og hvordan det hjelper dem. Her er et eksempel: "XYZ Financial Advisors gi høy formuende kunder med den mest omfattende økonomisk planlegging i bransjen." Et annet eksempel er "ABC Advisors utvikle kostnadseffektive pensjon og ytelsesordninger for mellomstore bedrifter."

Sett dine mål

Det neste trinnet i din markedsføringsplan er å sette mål. Ditt mål bør dekke neste år og bør være spesifikke, målbare og tidsstyrt. For eksempel, "Arbeide med fire nye kunder som har eiendeler på over $ 1 million i september 2012" eller "Utvikle en klient henvisning programmet som resulterer i minst tre nye kunder innen tredje kvartal neste år."

outline Strategier

Strategier er planer for hvordan du håper å oppnå dine mål. Beskrive strategier for hvert av målene i markedsføringen. For eksempel, hvis en av dine mål er å utvikle en kunde henvisning programmet, en strategi for å oppnå dette er å bygge nettverk med nåværende kunder for å få en liste over henvisninger.

outline Tactics

Taktikk er de konkrete markedsføringsverktøy som hjelper deg å oppnå dine strategier. For finansielle rådgivere, er det en rekke taktikker du kan bruke til å markedsføre virksomheten din. For eksempel, for å hjelpe deg å oppnå det strategiske nettverk med kunder for å bygge henvisninger til eksempler på taktikk du kan bruke er en direkte-post kampanje eller et nyhetsbrev nå ut til disse kundene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/marketing-plan-for-en-finansiell-radgiver/ "

相关文章!
 • 5 kritiske spørsmål å stille min finansiell rådgiver 5 kritiske spørsmål å stille min finansiell rådgiver
  - 阅 0

  Rollen som en finansiell rådgiver er å gi råd og investere pengene dine på en måte som er i tråd med livet ditt mål. Penger bør ikke bli snudd blindt. Spørsmål om rådgiver seg selv og hvordan han reagerer på markedsforholdene er viktig å spørre. Som

 • Finansiell Rådgiver Definisjon Finansiell Rådgiver Definisjon
  - 阅 0

  Definisjonen av finansiell rådgiver innebærer å lede folk om de beste måtene å håndtere, investere eller bruke pengene sine. En finansiell rådgiver består av tre typer karrierer --- en personlig økonomisk rådgiver, økonomisk støtte rådgiver og gjeld

 • Finansiell rådgiver begynnerlønn
  - 阅 0

  Finansielle rådgivere bistår personer med investeringer, skatt, forsikring og andre finansielle transaksjoner. De hjelper sine kunder å legge ut både langsiktige og kortsiktige finansielle planer. Finansielle rådgivere kan enten være generalister ell