Amopage

Marine Corps lederstil

- Views 0
Advertisement

Marine Corps lederstil


US Marine Corps bruker flere lederstil for offiserer å kommunisere ordrer til underordnede. Disse stilene varierer mellom to ytterpunkter hvor kommanderende offiser er den eneste stemme i lederstrukturen til en kommando modell der underordnede er i stand til å kommunisere med overordnede i utformingen kommando beslutninger og militære strategier.

autokratisk ledelse

Autokratisk ledelse gir absolutt autoritet til kommanderende offiser til å ta beslutninger og fordele personell. The Marine Corps offiser eller soldat i kommando av en gitt enhet er ansvarlig for alle aspekter av oppdrag parametere og ytelsen til sine underordnede. Disse underordnede har ingen makt til å tilby meninger på gitte oppgaver og er ikke tillatt å freelance utenfor misjons bestillinger.

Democratic Leadership

Demokratisk lederskap gir hvert medlem av enheten eller lederstrukturen en lik si i å lage forslag til kommando beslutninger. Dette er den andre enden av spekteret fra en autokratisk Marine Corps lederstil. Underordnede står fritt til å ta avgjørelser innen virksomhets parametere. Den endelige avgjørelsen med hensyn til driftsparametere er fortsatt laget av kommanderende offiser, imidlertid, og underordnede kan ikke endre driftsparametre bare for å passe til en kurs av handlingen.

Telling stil Variasjon

Telling er en variant av den autokratiske Marine Corps lederstil. Ledelse engasjerer seg i en-veis kommunikasjon med underordnede til å kommunisere oppdrag detaljer og spesifikke oppdrag. Denne stilen av lederskap er vanlig i kampsituasjoner hvor ordrene må kommuniseres raskt og tydelig, og er ikke åpen for diskusjon. Ifølge nettstedet for Military Training.net, marinesoldater forvente ledere til å overta denne stilen i krisesituasjoner. Erfarne marines kan finne denne stilen demoraliserende fordi ledere ikke bruke dem som en menneskelig ressurs i beslutningsprosesser.

Delegere stil Variasjon

Dette lederstil er en variant av demokratisk lederskap og er preget av minimal tilsyn med kommandanten gi oppdrag parametere. Hver marine er gitt nødvendig fullmakt til å fullføre sin gitt oppgave slik lederen av enheten ikke har aktivt tilsyn med hvert oppdrag detalj. Et eksempel på denne stilen er en sersjant blir ledet til å føre tilsyn skyteøvelser så kommandanten kan delta på andre saker.

Deltakelse stil Variasjon

To-veis kommunikasjon mellom underordnede og kommandostrukturen er karakteristisk for denne lederstil. Kommandostrukturen innebærer erfaringer og meninger til sine lavere rangering marinesoldater,

og benytter denne informasjonen til å forme beslutninger og strategier. Battalion sjefer bruker ofte denne lederstil å kompilere tall og anslag av personell til å ta effektive kamp beslutninger og flytte tropper for optimal effektivitet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/marine-corps-lederstil/ "

相关文章!
 • Hva er Marine Corps Aktiv Reserve (AR) Program? Hva er Marine Corps Aktiv Reserve (AR) Program?
  - 阅 0

  The Marine Corps Aktiv Reserve (AR) Program drives av Marine Forces Reserve. Det faller under hovedkvarteret, Marine Corps Reserve Affairs kontor med henblikk på generell retning. Det er en metode som brukes av Marine Corps å integrere Marine reserve

 • Hvordan Sy Marine Corps Striper på kjole blå bukser Hvordan Sy Marine Corps Striper på kjole blå bukser
  - 阅 0

  Soldatene i United States Marine Corps representerer noen av de mest høyt utdannede og engasjerte individer av enhver militær rundt om i verden. Deres liv er basert rundt kultur og rituelle av det militære, og alt fra sin tale til sine klær er regule

 • Kjennetegn på en M-16A4 Marine Corps Rifle Kjennetegn på en M-16A4 Marine Corps Rifle
  - 阅 0

  The United States Marine Corps bruker en rekke våpen, inkludert M16A4 rifle. Den M16A4 er produsert av Colt, en våpenprodusenten som har vært i bransjen siden 1836. Den M16A4 krever 5,56 mm ammunisjon, samme størrelse ammunisjon som M4 Carbine brukes