Amopage

Marihuana Drug Testing Fakta

- Views 0
Advertisement

Marihuana narkotika tester administreres av foreldre, arbeidsgivere, prøvetid offiserer og andre autoriteter for å oppdage om en person har brukt stoffet. Det finnes forskjellige typer tester, inkludert kroppsvæske og hårsekken. Testen kan fortelle om en person har tatt stoffet, men ikke når eller hvor mye av stoffet ble tatt.

Body Fluid Testing

Marihuana kan oppdages ved testing av urin, spytt eller blod Analyse prøver er samlet fra et individ, forseglet og sendt til et laboratorium som tester prøven for forskjellige legemidler, inkludert marihuana. Med en spytt test, begynner deteksjon 24 timer etter at stoffet er tatt. Blodprøver er den dyreste, men mest nøyaktige marihuana dopingtest.

Hårsekken Testing

Testing av en hårsekken kan spore marihuana bruk så langt tilbake som 90 dager. Dette er fordi som en persons hår vokser, er marihuana brukes innkapslet i håret.

Falsk positiv

Noen marihuana narkotika tester kan plukke opp andre stoffer som en person tar. For eksempel kan antibiotika og smertestillende piller forårsake en marihuana narkotika tester for å være positiv. Det er best for en person som blir testet for marihuana å la arbeidsgiver eller testansvarlige vet om noen reseptbelagte legemidler som han tar. Stoffet må være lovlig foreskrevet og ikke blir misbrukt av personen.

Når Drug ble tatt og hvor mye

Når en dopingtest administreres og en person tester positivt for narkotika, er det ingen måte å avgjøre når legemidlet ble tatt. Uansett hvilken type av medikament testen tas, inklusive urin, blod eller spytt, den eneste deteksjons testen kan gjøre er hvis spesifikke medikamenter eller narkotika metabolitt er til stede på det tidspunkt testen ble utført. Det er veldig brede anslag for hvor lenge et stoff kan ha vært i en persons system; ingen væske test tatt, uavhengig av hvilken metode som brukes, kan omfatte en tidsvariabel. I tillegg til den tidsvariable, kan testene ikke si hvor mye av stoffet en person har tatt.

Detection Tidsperiode

Tester kan oppdage marihuana i en persons system bestemte tidsperioder. Mengden av marihuana en person bruker er en stor faktor i hvor lenge narkotika tester kan oppdage om en person har brukt marihuana. For eksempel, hvis en person har en enkel bruk av marihuana, kan en urin stoff test påvise stoffet i en persons system for 48 til 72 timer etter bruk. For en person som har en mer kronisk eller vanlig bruk av marihuana, vil dopingtest påvise stoffet gjennom en urinprøve for opp til 12 uker avhengig av varighet, mengde og hyppighet av bruk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/marihuana-drug-testing-fakta/ "

相关文章!
 • Hårsekken Drug Testing Fakta
  - 阅 1

  Noen arbeidsgivere teste jobbsøkere for narkotikabruk som en del av rutine pre-sysselsetting prosedyrer. Testene er vanligvis utført som en betingelse for jobbtilbud, så søkere må "pass" før du starter arbeidet. Selv om testing ofte ledes gjenno

 • Urin Drug Testing Fakta Urin Drug Testing Fakta
  - 阅 0

  Urin testing for tilstedeværelse av narkotika har blitt vanlig i arbeidsstokken. Arbeidsgivere ønsker å sikre at de ansatte er rusfri, og urin testing gir en nøyaktig og billig metode for å gjøre det. Det er noen grunnleggende fakta du bør vite om ur

 • Tips om Passerer en militær Drug Test
  - 阅 2

  Verve i militæret er et alvorlig ansvar og en som ikke bør tas lett på. USAs militære ønsker menn og kvinner som er dedikert til å tjene sitt land og alvorlig om deres framtid. Å ta og bestå en narkotika-test er nødvendig for de fleste grener av det