Amopage

Målinger av en Little League Football Field

- Views 0
Advertisement

Målinger av en Little League Football Field


Lite league og ungdom ligaer har ofte sine spill på de samme tradisjonelle store fotballbaner som allerede har målstengene installert og linjer merket. Men det er noen unge ligaer som har sine utøvere konkurrere på mindre, modifiserte felt.

Omrisset av feltet

Den tradisjonelle, rektangulære-formet fotballbane er totalt 120 yards i lengde, med 100 av disse verft tjener som spillefeltet og 10 yards merket på hver ende for å tjene som endesonene. Den linje som skiller banen fra hver ende sone blir referert til som mål linje. På midtpunktet av helt bak linjen i hver ende sone er et mål post, som brukes for ekstra poeng og field goal scoring forsøk. Bredden på feltet er 53,5 yards, eller 160 fot, og linjene som skisserer bredden på feltet er referert til som sidelinjen.

Dimensjoner på Markeringer innen feltet

Oppdeling i midten av bredden på feltet er midtlinjen, eller 50-yard linje. Mellom denne midtlinjen og hver ende sone, er feltet merket ut i 10-verftet mellomrom. Skyte ut i begge retninger fra midtlinjen, er yardage linjemerker fastsatt ved 40, 30, 20 og 10 yards. Langs banen er små markører kalt hash merker, som markerer lengden på banen i en-verftet mellomrom.

Potensielle Youth Modifikasjoner

Noen unge fotball ligaer gjøre endre banen for å gjøre det mer passende for alder og størrelse på sine utøvere. Fordi barna ikke løpe så fort som eldre utøvere, gjør et mindre felt spillet mer håndterlig og åpner for flere scoringsmuligheter. Lengden av feltet er forkortet til 96 yards, med 80 av disse verft som tjener som spillefeltet og endesonene som hver er 8 yards dyp. Bredden av banen er brakt inn til 70 fot.

Sette opp Little League Feltet

Når fotball små ligaer velger å bruke et mindre felt, vil de bare endre omrisset av en tradisjonell størrelse fotballbane med kjegler eller master. Du trenger en totalt åtte kjegler for å markere ut disposisjons og endesonene av ungdomsstore felt innenfor omrisset av det tradisjonelle feltet med kjegler. Du kan bruke en av de allerede merkede end zone mållinjene og en av de allerede chalked sidelinjen fra den tradisjonelle store felt. Fordi banen er 80 yards, og serverer den 40-yard linje markør som midtlinjen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/malinger-av-en-little-league-football-field/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en grønnsak Football Field Hvordan lage en grønnsak Football Field
  - 阅 0

  En grønnsaksskuffen arrangert som en fotballbane gir en morsom og humoristisk vri på en ellers standard tallerken. Selv om det egner seg godt til fotball-relaterte hendelser, for eksempel Super Bowl parter, kan du serverer den til enhver tid. En fotb

 • Hvordan bygge en Kids PVC Football Field Goal Hvordan bygge en Kids PVC Football Field Goal
  - 阅 0

  NFL kickere boom avlange baller i ekle været gjennom stendere som sitter mer enn 50 yards unna. Det kan være den mest imponerende ferdigheter på feltet. Du kan inspirere dine pee wee-spilleren til å utvikle sitt felt mål sparker beinet ved å bygge ha

 • Hvordan lage en Football Field Goal midt Hvordan lage en Football Field Goal midt
  - 阅 0

  Vis din lagånd i fotballsesongen ved hosting et spill fest. Ikke alle kommer til spillet, men. Det er mange gjester i håp om å få en munnfull av velsmakende snacks og drikke. For å fullføre mat bordet, scorer poeng ved å lage et fotball mål innlegget