Amopage

Mål og Mål for kvinner departementet

- Views 0
Advertisement

Mål og Mål for kvinner departementet


Hvis du har blitt bedt om å være kvinnenes departementet leder i kirken din, kan det være litt skremmende å bestemme alle de åndelige eller praktiske målene du ønsker damene som er en del av departementet å oppnå. Det er viktig å vurdere behovene til kvinnene i menigheten, samt samfunnshensyn, å sette realistiske og inspirerende mål som vil bringe oppfyllelse til kvinner under ditt lederskap.

åndelig Vekst

Oppmuntre den åndelige utviklingen av de involverte i dine kvinners tjeneste ved å organisere et ukentlig bibelstudium for kvinner damer. La gruppemedlemmene til tur velge et tema for studier hver uke slik at den enkelte vil føle at hun er en effektiv del av departementet. Oppfordre gruppemedlemmene til å studere kjente kvinner i Bibelen og bidragene disse damene gjort i departementet, som Phoebe, som var en deconness og assisterte Paulus i hans tjeneste, eller Priscilla, en co-pastor med ektemannen Agrippa ved kirken Efesos. Minn kvinnene i disse historiene i de oppmuntrende e-poster du sender eller bibelstudier du organisere å inspirere dem til å be Gud om å avsløre gaver og talenter han har betrodd dem.

Forbedringer i Helse

Oppmuntre dem som er involvert i kvinners tjeneste for å oppnå sitt beste for helsen å oppfylle sine praktiske og åndelige forpliktelser. Bruk bibelversene som 3 Johannes 1: 2 som tema for dette prinsippet: «Kjære venn, jeg ber om at du kan nyte god helse og at alt kan gå bra med deg, likesom din sjel blir godt sammen" (NIV) . Hjelp damene i henhold til ditt lederskap til å oppnå deres helse eller vekttap mål ved å organisere en online eller live næringsrik oppskrift swap, og vert en potluck en gang i måneden for alle å bringe hennes favoritt helse mat å dele. Eller koble damene med en treningsøkt kompis til å danne bindinger mellom gruppemedlemmene. Understrek for gruppemedlemmene at en kvinne i sin beste helse er en ressurs for hennes familie, og er bedre rustet til å være et lysende eksempel på Guds kjærlighet.

fremme Vennskap

Noen kvinner kan ha blitt en del av din tjeneste for å møte andre mennesker med like interesser, og til å etablere meningsfulle vennskap innenfor kirken. Gjenta til gruppemedlemmene at det er viktig å arbeide sammen for å oppnå store mål, som å organisere kirkens klær eller en food-stasjon i ferien, men at vennskap er en viktig del av kristendommen også. Bruk bibelversene som Ordspråkene 27:17 for inspirasjon: "Iron skjerper jern, og en mann skjerper hverandre" (NIV). Organiser flere sosiale arrangementer i året for å gi damene god tid til å bli kjent med hverandre og utvikle ekte forbindelser.

Hjelpe Fellesskapet

Minn kvinnene i din tjeneste av James 01:27: "Religion at Gud vår Far godtar som ren og feilfri er dette: å se etter foreldreløse og enker i deres nød, og å holde seg uplettet av verden" (NIV). Dette verset antyder at hvis du viser ens kristendommen innebærer å hjelpe mennesker i nød. Spør gruppemedlemmene for å gi forslag til samfunnet aktiviteter der du kan alle bli involvert, som samarbeider med en lokal nonprofit kvinneorganisasjon for å hjelpe orkestrere en kjole for suksess program som hjelper enslige mødre se sitt beste for jobbintervjuer, eller en skole forsyning stasjonen for å gi underprivilegerte barn alle elementene de trenger for det nye skoleåret.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/mal-og-mal-for-kvinner-departementet/ "

相关文章!
 • Slik starter en Singles kvinner departementet Slik starter en Singles kvinner departementet
  - 阅 0

  Kvinner er naturlig oppdragere av andre. Ofte barn, foreldre, familie og venner er plassert først i en kvinnes liv før hun selv mener om seg selv. Starte en single kvinner Departementet vil hjelpe kvinner å fokusere på seg selv og gi dem et forum for

 • Kvinner Departementet Job Description Kvinner Departementet Job Description
  - 阅 0

  Kvinners tjeneste er en integrert område av menighetslivet som fremmer åndelig vekst av halvparten av kirken befolkningen. Kvinner departementet oppfyller behovene til kvinner i kirken gjennom klasser, arrangementer, bibelstudier og relaterte aktivit

 • Emner for kvinner departementet Emner for kvinner departementet
  - 阅 0

  En sterk kvinne departementet kan gi stor stabilitet og momentum for en lokal menighet. De Gallup polling organisasjon notater, "Et fjell av Gallup undersøkelse data vitner til ideen om at kvinner er mer religiøse enn menn, holder sin tro mer fast, p