Amopage

Mål for en Kjønn Prosjekt i skolen

- Views 0
Advertisement

Mål for en Kjønn Prosjekt i skolen


En godt vedlikeholdt skolen gir en trygg og attraktivt læringsmiljø for elevene. Skole beautification prosjekter, men kan tilby mye mer enn fysiske forbedringer i skolebygg og begrunnelse. Gjennom rengjøring og male utsiden og innsiden av skolen, og ved å plante nye blomster og busker, kan studentene dra nytte av utdanning, personlig utvikling og samfunnet bygningen muligheter.

fysiske omgivelser

De mest synlige resultatene av skole beautification prosjekter er endringer i de fysiske omgivelsene. Fjerne graffiti fra vegger, plukke opp søppel og søppel og selv plante nye trær og blomster vil bidra til å skape et rent og attraktivt læringsmiljø. Fysiske endringer inne i skolen kan omfatte tilpasning av klasserom og fellesarealer ved å male veggmalerier eller oppmuntre elevene til å dekorere utsiden av skapene.

Utdanning og forskning

Beautification prosjekter gir en unik og relevant undervisning mulighet. Den pedagogiske målene for slike prosjekter kan være at barn lærer om historien til skolen og området rundt, eller at de gjør tegn om planter som de legger til skolens område. De kan lære om biologisk mangfold av skolens område eller den riktige måten å bruke maling for veggmaleriene. Knytte beautification prosjektet i skolens faglige pensum forbedrer barnas læring.

Personlig utvikling

Det er mange muligheter for personlig utvikling hos elevene innenfor disse prosjektene. Et mål er å ha elevene spille lederroller og ta ansvar i planlegging og gjennomføring av beautification prosjektet. Deltakelse i prosjektet kan innpode en følelse av stolthet og eierskap for skolen i studentene. Arbeide med jevnaldrende og blir involvert i gruppen beslutninger også gi personlige utviklingsmuligheter.

Miljøbevissthet

Eventuelle endringer i skolen, enten til de fysiske bygningene eller til uteområdet, la barna utvikle en økt bevissthet om miljøspørsmål rundt skolesamfunnet. Diskusjon av hvordan området kom til å være på denne måten, enten ved forsømmelse, forurensning eller mangel på respekt for eiendommen, vil illustrere effekten av mennesker på miljøet. Utvikle løsninger for å forbedre området, og for å holde den fra tilbakegang kan skape en følelse av ansvar hos studentene og et ønske om å bevare endringene. Identifisere umiddelbare naturen og dens egenskaper som de plante trær, blomster og busker vil koble studentene direkte til jorden.

Samfunnsengasjement

Bygge samfunnskontakt er et viktig mål, som vil vare utover beautification prosjektet. Innebære en rekke mennesker i prosjektet, fra og med skolesamfunnet for lærere, studenter og støttepersonell og flytte utover til foreldre. Lokale bedrifter kan donere forsyninger og lokale organisasjoner, slik som senior hjem eller jente Guides, kan tilby å hjelpe. Utvikle et fellesskap følelse av stolthet og eierskap, og bidra til forbedring av det lokale miljøet, vil etablere varige bånd i samfunnet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/mal-for-en-kjonn-prosjekt-i-skolen/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge en Mayan Pyramid prosjekt på skolen
  - 阅 0

  Mayaene var en kraftig stamme av folk som blomstret i Mesoamerika fra 2000 f.Kr. til 900 e.Kr.. Denne utrolige gruppe mennesker hadde en kalender, metode for å skrive og bygget store byene med de mest moderne infrastruktur av tiden. Mayaene er kjent

 • Hvordan skrive et forslag til Kjønn Prosjekt Hvordan skrive et forslag til Kjønn Prosjekt
  - 阅 0

  Identifisere en mangel på statlig bekymring for lokal estetisk, miljøspørsmål i begynnelsen av 1950-tallet, berørte borgere etablert den uavhengige organisasjonen Hold America Beautiful i 1953. Organisasjonen fungerte som en katalysator for lignende

 • Hvordan bygge en Moving solsystemet prosjekt på skolen Hvordan bygge en Moving solsystemet prosjekt på skolen
  - 阅 0

  Studenter i skolen lære om solsystemet som en del av sin vitenskap program. Lære å lage en hengende mobil modell av solsystemet kan hjelpe barn til å lære navnene på planetene og hvor langt unna sola hver planet er. Dette hands-on erfaring lar barn f