Amopage

MacBook Finder Application & Trash fungerer ikke

- Views 0
Advertisement

MacBook Finder Application & Trash fungerer ikke


Når du arbeider med MacBook-maskinen, kan den bærbare datamaskinen oppstår et problem med Finder eller papirkurven ikke fungerer. Apple gjør to MacBook-modeller, fra datoen for offentliggjøring. MacBook Pro og MacBook Air kjører OS X-operativsystemet, hvor du tilgang til elementer som filer, mapper og programmer med Finder, og du blir kvitt elementer ved å sette dem i papirkurven. Når det oppstår et problem, kan den skyldige være et element i papirkurven som du trenger for å låse opp, eller må du kanskje starte Finder eller MacBook.

Restart Finder

Hvis du får et problem med Finder på MacBook Air eller MacBook Pro, slik som å være i stand til å opprette et nytt Finder-vindu eller en mappe, eller ikke er i stand til å sortere elementer eller kopiere eller flytte dem, må du starte Finder. Trykk og hold "Option" -tasten på MacBook-tastaturet mens høyreklikke "Finder" i Dock, og klikk deretter på "Start på nytt" for å starte Finder.

Restart MacBook

Hvis Finder fortsetter å ha et problem etter at du relansere den, må du prøve å tilbakestille MacBook. Klikk på Apple-logoen øverst til venstre på skjermen, og klikk deretter på "Start" fra rullegardinmenyen. Det vises en melding som ber deg bekrefte at du vil starte MacBook. Klikk "Start".

Sak i bruk

Når papirkurven ikke arbeider med MacBook-maskinen, slik at du ikke klarer å slette elementer, kan problemet være at elementet er fortsatt i bruk. For eksempel, hvis du har et dokument åpent i et program, og deretter dra dokumentet fil fra Finder til papirkurven, papirkurven vil ikke la deg tømme det før du lukker elementet. På samme måte må du slutte å bruke et program før du kan slette selve programmet.

Filinnstillinger

Noen ganger MacBook har et problem å tømme papirkurven på grunn av en fil innstillinger. Klikk på papirkurven i Dock for å åpne den, og klikk deretter filen som du ikke kunne tømme fra papirkurven, for å velge det. Klikk "Fil" fra Finder-menyen, og klikk deretter på "Get Info" for å se om filen er låst eller hvis sin tillatelse innstillingen hindrer deg fra å slette den i papirkurven.

Endre innstillinger eller Rename File

Du kan klikke på låssymbolet for å låse den opp, samt klikk på "Rettigheter" rullegardinmenyen for å endre filens tillatelsesinnstillinger for å gjøre deg selv eier, slik at du kan slette den. Du kan ikke være i stand til å tømme papirkurven hvis filen har spesialtegn i navnet, for eksempel et varemerke symbol eller et punkt, inntil du endre filnavnet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/macbook-finder-application-trash-fungerer-ikke/ "

相关文章!
 • Trash fungerer ikke på min iPhone med IMAP
  - 阅 0

  Når du trykker på "Trash" -ikonet i Mail-appen på iPhone, blir meldingen du leser sendt til papirkurven, og det er satt i kø for permanent sletting. Hvis e-post fra en konto du manuelt sette opp på iPhone ikke slette den skal, må du ta initiativ

 • Min Apogee Duet fungerer ikke med min nye Macbook Min Apogee Duet fungerer ikke med min nye Macbook
  - 阅 0

  Apogee Duet lydkort er laget for å fungere med de fleste Mac OS X lydprogrammer, inkludert Apples Garageband og Logic, Avid Pro Tools og Ableton Live. Når du kobler Duet til en ny MacBook eller andre Apple Macintosh-maskin, kan du kjøre inn i en komp

 • Sannsynlige årsaker til en Air Handler fungerer ikke Sannsynlige årsaker til en Air Handler fungerer ikke
  - 阅 0

  Luftbehandlere krever omsorg og renhold for å fungere skikkelig. Hvis din ikke fungerer slik det skal --- hvis, om sommeren du slår på klimaanlegget bare for å oppdage at huset eller leiligheten ikke blir noe kjøligere, kan det være på tide å se ette