Amopage

Lover om repossession av en bil

- Views 13
Advertisement

Når du gjør bil betalinger, er det viktig å ikke falle bak. Når noen blir betalingsudyktig på hans auto lån, har kreditor mange rettigheter, avhengig av kontrakten og staten bodde i, og man kan være rett til å ta bilen.

Alle stater har ulike spesifikke lover knyttet til kjøretøy repossession, så det er viktig å kjenne din egen statens regelverk. En pålitelig referanse for slike lover er statens riksadvokatens kontor. (Se referanse 2)

Anfall

Mens noen stater kan kreve at kreditor for å gi beskjed, er det mange ikke krever noen forvarsel på at en automatisk skal overtatt. Hvis staten tillater det, og vilkårene er skrevet i kontrakten, ofte en kreditor trenger ikke å gå til retten eller gi varsel før du tar tilbake bilen.

Vanligvis, når en person misligholder en auto lån, har kreditor rett til å ta bilen og er tillatt på personlig eiendom å gjøre det, noen ganger også kommer inn i en garasje få tilbake bilen.

Men i repossessing bilen, kreditor kan ikke begå en "fredsbrudd." Hva som utgjør et brudd på freden varierer avhengig av staten, men kan inkludere verbale trusler, fysisk makt eller kommer i en lukket garasje uten tillatelse. Hver stat har forskjellige bestemmelser, så det er viktig å kjenne detaljene i staten. (Se referanse 2)

Kreditors handlinger etter repossession

Når en kreditor har beslaglagt en bil, kan det bli solgt til å hente inn gjeld eller holdes av kreditor som kreditt mot gjelden. Kreditor må selge bilen i en kommersielt fornuftig måte hvis den er solgt. Det betyr vanligvis at det må selges for en pris innen markedsverdi.

Noen personlige eiendeler i bilen på tidspunktet for repossession fortsatt tilhører eieren, ikke kreditor. I noen stater kreditor må foreta en regnskapsmessig av personlige eiendeler funnet i bilen, ta rimelige midler for å holde disse elementene trygt, og gir et middel for varene som skal returneres. Dersom personlige eiendeler ikke returneres eller sto for, kan en person ha grunn til kompensasjon. (Se referanse 2)

Finansielle Problemer etter repossession

Når noen bil er overtatt, er han ansvarlig for mangel eller forskjellen mellom hva som skyldte på bilen kontrakten og hva selgeren fikk for repossessed bil. I tillegg kan det være avgifter for repossession og eventuelle oppsigelse avgifter som skyldneren kan skylder.

Men hvis kreditor er skyldig i brudd på freden i repossessing bilen, kan skyldneren har grunn til å bestride mangel dom.

Også før salg av overtatte bil, skyldneren kan tillates noen midler for å gjenvinne besittelse av bilen. Dette kan være ved å betale tilbake hele beløpet skyldte samt kostnader forbundet med repossession, eller muligens ved å by på bilen på auksjon. (Se referanse 2)

Dersom skyldneren ble forfølge en konkurs i retten, repossession kan eller ikke kan være tillatt i henhold til vilkårene i konkurs. En advokat bør konsulteres for å avgjøre hva som er tillatt i saken. (Se referanse 2)

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/lover-om-repossession-av-en-bil/ "

相关文章!
 • Lover som gjelder for selve handlingen av repossession av en bil Lover som gjelder for selve handlingen av repossession av en bil
  - 阅 3

  Lover angående kjøretøy repossessions varierer fra stat til stat, selv om noen grunnleggende prinsippene finnes i alle repossession lover. Mens långivere lovlig kan repossess kjøretøyer fra kjøpere som bryter sine lån kontrakt, kjøpere har også retti

 • Bil repossession Råd Bil repossession Råd
  - 阅 2

  Den årlige satsen for bil repossessions nådde en 10-års høy i 2008, stigende til 3,6 prosent av alle auto lån, ifølge å avverge Repossession Group. Auto repossession er ydmykende for mange, og vanskelig for alle. Amerikanerne bruker bilene sine mer e

 • Kan en bil være repossessed hvis kjøper Dies? Kan en bil være repossessed hvis kjøper Dies?
  - 阅 1

  En av de siste tingene du forventer når du finansiere en ny bil er å forgå før du har mulighet til å betale av kjøretøyet. Men dette er akkurat hva som skjer for noen kunder. En ulykke eller uventet sykdom kan forlate familien sliter med å betale av