Amopage

Loppe behandlinger for en Teacup Chihuahua valp

- Views 7
Advertisement

Loppe behandlinger for en Teacup Chihuahua valp


Tekopp Chihuahua valper er noen av de minste valpene du kan finne, med en vekt på bare tre eller fire pounds etter å ha nådd modenhet. Det er viktig å tenke på sikkerheten til dyret før du bruker nye eller uvanlige kjæledyr produkter. Hunder er ofte utsatt for lopper og flått, og Teacup Chihuahua valper er ikke annerledes. Bruk en passende loppe behandling som er trygg og effektiv for små hunder og valper.

At-Home rettsmidler

Den største bekymringen i omsorg for en Teacup Chihuahua valp med lopper er sikkerheten til hunden. Husk at større hunder kan ofte håndtere høyere doser av medisin og pleie behandlinger enn små hunder. Noen av de vanligste loppe behandlinger for alle hunder inkluderer månedlige aktuelle produkter, loppespray, loppe fall (eller loppe bad), loppe sjampo, loppe krage, og loppepulver. Hvis du bader valpen hjemme være sikker på å unngå å få noen av loppe dukkert eller sjampo i valpens ører eller øyne. Du bør forsiktig vaske valpens kropp og se etter de små sorte lopper å falle av i vannet som du skylle valpen. Hvis du velger å bruke en loppe spray være sikker på å forsiktig spray Teacup Chihuahua hele kroppen uten soaking det, igjen unngå øyne og ører. Når du får loppe problemet under kontroll vurdere en sterk loppe og krysser forebyggende slik at du kan unngå lopper i første omgang i stedet for å behandle dem.

Veterinær Care

En veterinær kan hjelpe deg med alle typer canine parasitter inkludert lopper, flått, ormer og andre. Hvis du er i det hele tatt opptatt av å behandle din Teacup Chihuahua valp for lopper hjemme gjør et besøk til veterinæren. Veterinæren kan hjelpe din lille valp med en loppe dukkert eller en loppe bad samt manuell fjerning av parasitter. Legemidler som tas gjennom munnen eller injiseres i kroppen er også vanlig loppe kontroll produkter som tilbys av veterinærer. Capstar er en 24-timers pille som dreper lopper, men andre behandlinger kan være nødvendig i full effektivitet.

Loppe behandlinger for hjem og omgivelser

Det er viktig å huske på at valpen lett kan bli infisert med lopper på nytt hvis du ikke sikre ditt hjem og valpens sengetøy er også fri for lopper. Støvsug og rengjør delene av huset der kjæledyret ofte går. Vask alle valpens sengetøy, tepper, og klut leker. Det kan være lurt å bruke en fogger, loppe pulver, eller andre hjemmebehandlingsalternativ for å drepe voksne lopper samt larver. Snakk med veterinæren din og vurdere en profesjonell loppe bombe tjeneste eller exterminator hvis hjemmet er dårlig befengt med lopper.

Naturlig Lopperettsmidler

Siden Teacup Chihuahuas er veldig små og følsomme for kjemikalier kan være lurt å vurdere naturlig loppe rettsmidler for din valp. Først og fremst kan du håndplukke loppene ut av valpen. Det er tidkrevende, og du kan ikke få hver eneste loppe på første forsøk, men du kan garantere hundens sikkerhet siden det er ingen kjemikalier involvert. Du kan også vaske kjæledyret ditt ved hjelp av en urte sjampo med noen av følgende ingredienser: bergamot, citronella, eukalyptus, geranium, einer, lavendel, furu sedertre, eller rosmarin som disse er alle skjemmende eller frastøter lopper.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/loppe-behandlinger-for-en-teacup-chihuahua-valp/ "

相关文章!
 • Slik Care for en Teacup Chihuahua
  - 阅 4

  Teacup Chihuahuas er ikke en egen hunderase, men er vanlige chihuahuaer som er usedvanlig liten. Disse små hundene er ofte spesielt avlet fra foreldre som var hver de tapere av deres kull. Hvis du velger en av disse søte små fyrene som et kjæledyr, b

 • Oral loppe behandlinger for Dogs
  - 阅 3

  Lopper kan være et stort problem for hunder, forårsaker kløe, allergiske reaksjoner og av og til infisering. I det siste, den mest populære formen for loppe kontroll var flytende medisiner brukes på hundens hud, men loppene i noen områder er blitt re

 • Hvordan trene Chihuahua Valper Hvordan trene Chihuahua Valper
  - 阅 5

  Når folk flest tenker om chihuahuaer, de tenker på de små rammer, men store, dominerende personligheter. Faktisk, de fleste chihuahuaer har en Napoleon kompleks, som mange bitt, knurring og prøver å kontrollere noe i sin bane - uansett hvor stor. Men