Amopage

Lønn Med en mastergrad i psykologi

- Views 0
Advertisement

Ifølge Bureau of Labor Statistics, men noen lavere nivå stillinger er tilgjengelig for de som har en bachelorgrad i psykologi, de fleste jobber på dette feltet krever minst et minimum av en mastergrad. Slike jobber inkluderer industriell psykolog, psykologisk assistent til en doktorgradsnivå profesjonell og skole psykolog. Enhver type arbeid som innebærer pasientbehandling krever også en lisens fra staten.

Lønn Med en mastergrad i psykologi

Arbeidsplasser

Ifølge PayScale, den viktigste faktoren i å bestemme lønnen til en Master of Arts i psykologi holderen er hans egentlige posisjon. Fra mars 2010, en psykisk helse rådgiveren gjennomsnitt $ 43 151 per år. En skole psykolog får $ 52 131, mens et ekteskap og familie terapeut tjener $ 46,559. Den høyeste betalende posisjon er at av en administrerende direktør for en ideell organisasjon, som betaler $ 67,563.

Lønn Med en mastergrad i psykologi

Erfaring

Ikke overraskende, ifølge PayScale, jo mer erfaring en profesjonell har, jo høyere lønn. De med 1 til 4 år under beltet gjennomsnitt $ 43,928, mens de med 5 til 9 år gjøre $ 48,567. I den øvre enden, de med 10 til 19 år tjene $ 61 905, mens de med 20 år eller mer gjør $ 74433.

Lønn Med en mastergrad i psykologi

Arbeidsgiver

Den type arbeidsgiver kan påvirke kompensasjon. De som arbeider for en stiftelse kan forvente de høyeste inntektene på $ 75 000, tett fulgt av posisjoner i den føderale regjeringen som betaler rundt $ 71,000. Statlige og lokale myndigheter gi $ 51 554, høyskoler og universiteter gi $ 43 748, og skolekretser og skoler betale $ 51,073. Selvstendig næringsdrivende fagfolk gjøre $ 48 980, de som jobber for selskaper tjene $ 61 949 og de i ideelle organisasjoner får $ 46,383.

Lønn Med en mastergrad i psykologi

byer

Sysselsettingen i forskjellige byer kan avgjøre kompensasjon. De som jobber i Los Angeles gjennomsnittlig høyest lønn på $ 69 784, fulgt av New York, som betaler bare $ 50,155. San Francisco jobber gjennomsnitt ca $ 59 413, mens de i Chicago er rundt $ 40,809. Til slutt, de i Atlanta tjene $ 53 083, de i Denver gjøre $ 45 000 og de i Houston få $ 49,498.

Lønn Med en mastergrad i psykologi

Outlook

Ifølge Bureau of Labor Statistics, er ansettelse av alle de i den psykologiske yrket ventet å vokse til 12% fra 2008 til 2018, noe som er omtrent gjennomsnittlig hastighet i forhold til alle yrker. Mye av veksten vil bli ansporet av en økning i psykologiske tjenester som kreves av skoler, sosiale tjenester etater, psykisk helse sentre, rusmisbruk klinikker og sykehus. Industri psykologer kan bli bedt om å forbedre produktiviteten og øke arbeidstaker oppbevaring. De som fortsetter å få sine doktorgrader får høyest lønn.

Lønn Med en mastergrad i psykologi

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/lonn-med-en-mastergrad-i-psykologi/ "

相关文章!
 • Datanettverk Lønn Med en mastergrad
  - 阅 0

  Ifølge Bureau of Labor Statistics, mange datanettverk fagfolk trenger en bachelorgrad for å få arbeid i felten. I noen tilfeller, en knytte grad eller sertifisering sammen med arbeids erfaringer tilstrekkelig. Innhenting av en mastergrad øker begynne

 • Lønn med en mastergrad i pedagogikk
  - 阅 0

  Innhenting av en mastergrad i utdanning kan potensielt øke inntekten med opp til $ 10.000 i året. En mester i kunsten i utdanning grad vil vanligvis tjene sin mottaker mer enn en mester i utdanning grad. Det er viktig å merke seg at lønningene er opp

 • Lønn Med en mastergrad i Environmental Engineering Lønn Med en mastergrad i Environmental Engineering
  - 阅 0

  Environmental ingeniører utvikle vitenskapelige metoder for å arbeide for å forbedre miljøet, utvikle alternative drivstoff, energieffektive apparater og bærekraftige materialer. Andre miljø ingeniører arbeider til fordel for menneskelige samfunn, ut