Amopage

Lønn av en contortionist

- Views 1
Advertisement

Lønn av en contortionist


Contortionists er underholdere som tjener til livets opphold ved å vri kroppen sin inn i uvanlige stillinger og former. De arbeider ofte i sirkus, men kan fungere i en rekke sektorer. Generelt, disse arbeiderne gjorde omtrent mellom $ 9 og $ 33 per time, basert på mai 2010 Bureau of Labor Statistics data. Den nøyaktige lønn for en contortionist avhenger av en rekke faktorer som dyktighet, kontraktsforhandlinger og vilkår, antall arbeidsplasser og hans erfaring.

Klassifisering og datatilgjengelighet

Data om hva en contortionist gjør er mangelvare, men den mest pålitelige informasjonen kommer fra Bureau of Labor Statistics, eller BLS. BLS gir ikke contortionists med sine egne data kategori, i stedet lumping contortionists med andre arbeidstakere i "Alle andre underholdere og artister, Sport og relaterte arbeidere," kategori. Fordi denne kategorien er ikke eksklusiv for contortionists, BLS tallene tjene som en grov veiledning for hva contortionists tjener. I tillegg contortionists vanligvis blir betalt per gig på en måte som ligner på musikere, skuespillere eller dansere. Fordi mange av disse jobbene er ikke konsekvent, og fordi hver jobb kan ha en annen betale prisen, gir BLS bare timetallene for "Artister og Utøvere, Sport og relaterte arbeidere, alle andre" gruppen.

Typiske Lønn og Range

BLS hevder at de i "Artister og Utøvere, Sport og relaterte Workers, All Annet" kategorien tjent et gjennomsnitt på $ 18,60 per time i mai 2010. I det 10. persentil, contortionists og andre i denne gruppen gjort $ 8,69 per time. Inntjeningen på den 25. persentilen var $ 10,35 per time, mens lønn ved median var $ 14,34 per time. Contortionists i 75-persentilen tjent $ 22,03 per time. I 90-persentilen, contortionists gjort $ 33,27. En Kidzworld.com intervju med Philippa Hayball, en utøver med Cirque du Soleil, hevder at contortionists omtalt i sirkus gjøre $ 40000 til $ 70000 per år.

Betal etter bransje

Contortionists og andre underholdere laget minst penger - $ 13,93 per time - i fornøyelsesparker og arkader. De i tilskuersport gjort $ 17,09 per time, mens lønn i høgskoler, universiteter og profesjonelle skoler var $ 18,18 per time. Contortionists i film og video industrien gjort $ 18,83 per time. I radio og TV-sendinger, lønn var $ 23,77 per time, mens lønn i næringer knyttet til markedsføringen av scenekunst, idrett og lignende arrangementer var $ 24,07 per time. I reise overnatting, gjennomsnittlig var $ 25,49 per time. Den beste pay - $ 31,20 per time - var i reklame, PR og relaterte tjenester. Mange contortionists hoppe fra bransje til bransje, for å sikre å ha arbeidet hele året, noe som gjør beregning årlig lønn kompleks.

Betal etter region

Ifølge BLS, best betalende regionen for contortionists og andre i de "Artister og Utøvere, Sport og relaterte Workers, All Annet" kategorien mai 2010 var Illinois, hvor lønn var $ 39,57 per time. Massachusetts følges på $ 30,22 per time, mens satsen i New Jersey var $ 28,04 per time. I Nevada og Maryland, priser var $ 27,55 og $ 24,89 per time, henholdsvis.

Den laveste betalende regionen for contortionists i mai 2010 var Utah, hvor lønn var $ 11,77 per time. Virginia gjennomsnitt bare ett øre høyere på $ 11,78 per time. Priser i Rhode Island, New Hampshire og Oregon var $ 12,36, $ 12,46 og $ 12,89 hver time, hhv.

Contortionists er ikke begrenset til en region. Faktisk, mange contortionists godta en nomadisk livsstil, reise hvor arbeidet er.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/lonn-av-en-contortionist/ "

相关文章!
 • Lønn av en omreisende fotograf Lønn av en omreisende fotograf
  - 阅 1

  Reiser fotografer ta bilder for reisemagasiner, guidebøker, natur magasiner, aviser og mange andre publikasjoner. I motsetning til ikke-reiser fotografer som utfører alt av sitt arbeid lokalt, må reise fotografer være forberedt på å reise til de ytte

 • Hvordan beregne Lønn etter skatt i Storbritannia Hvordan beregne Lønn etter skatt i Storbritannia
  - 阅 0

  Beregning av inntektene etter skatt utgjør en kompleks prosess som involverer en rekke faktorer. Selv om du kanskje foretrekke å forlate beregningene til skatteeksperter, kan du likevel beregne din netto lønn basert på grunnlønn. I tillegg til å beta

 • Den gjennomsnittlige sykepleier Lønn i New Jersey Den gjennomsnittlige sykepleier Lønn i New Jersey
  - 阅 1

  Omsorg for pasienter over hele hagen statens turnpikes grufull, sykepleiere i New Jersey hjelpe folk å utvinne fra sykdom, skade og operasjon. Sykepleiere utgjør den største kontingenten av helsepersonell - med sykepleiere er den største okkupasjonen