Amopage

Livsforsikring Positivt og ulemper

- Views 0
Advertisement

Livsforsikring er en investering verktøy som mange finansielle rådgivere vil diskutere med deg på ulike punkter på livet ditt. De kan ta det opp når du blir gift, har barn eller kjøpe et hjem. Det er mange grunner til å få livsforsikring med noen ulemper, avhengig av type forsikring du får.

Typer Livsforsikring

Livsforsikring er en type forsikring som betaler en fordel på død av den forsikrede. Det finnes to hovedtyper av livsforsikring: permanent eller ikke permanente. Når du vurderer permanent forsikring du ser på hele livet eller universell liv eller noen derivat av disse. Permanent forsikring gir utbetaling ved død for resten av den forsikrede liv. Forsikring som ikke er permanent er begrepet forsikring. Denne forsikringen er ment å gi dekning for en periode på behovet og ender på slutten av semesteret.

Term Insurance

Term forsikring gir dekning for en rimelig pris. Folk kjøper ofte denne type forsikring fordi de søker å beskytte sin familie i løpet av de årene når de er på det høyeste økonomisk eksponering. Du kan kjøpe sikt forsikring for å gi nok i eiendeler for å betale for et boliglån eller gi en inntekt for familien din i løpet av din inntekt opptjeningsår.

Proffene av begrepet forsikring er at du er i stand til å få forsikring for en lavere pris enn permanent forsikring. Du kan også kvalifisere for forsikring uten behov for en helse eksamen.

Ulempene med begrepet forsikring er at det ender når begrepet slutter. Du trenger ikke å akkumulere noen pengeverdi i politikken så de pengene som brukes er tapt. Hvis du likevel ønsker forsikring etter at begrepet er avsluttet, kan du få den til en høyere premie basert på din nåværende alder.

permanent Forsikring

Permanent forsikring gir dekning for en person hele livet. Disse retningslinjene er høyt ansett av finansielle rådgivere som en viktig komponent i en smart økonomisk plan. En person kan være lurt permanent forsikring for å beskytte sin familie økonomisk i tilfelle av en tidlig død. Dette kan også være å beskytte inntektsstrømmer til å betale for et boliglån, høyskole utdanning eller gi inntekter til familien bør du dør tidlig. Når behovet er forbi, disse retningslinjene ikke gå bort. Du tjener en pengeverdi for pengene som betales inn i disse retningslinjene som gjenstår på konto og kan vokse skatte-utsatt. Du kan tegne på disse midlene i krisesituasjoner. I tillegg kan disse retningslinjene bidra til å betale eiendom overføre skatt forlater mer for dine arvinger å skape en arv.

De negative delene av permanente retningslinjer er at de er dyrere enn begrepet forsikring og krever en helse eksamen for å kvalifisere og bestemme din premie.

hybrid Politikk

Det er hybrid politikk som kombinerer fordelene med sikt og permanente forsikring. Disse blir stadig mer populært. Du må lese gjennom vilkårene og betingelsene i disse retningslinjene for å fastslå om de er faktisk det beste alternativet for deg. De kan hjelpe deg å få en høyere død fordel i de mest økonomisk sårbare årene mens akkumulere noen pengeverdi.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/livsforsikring-positivt-og-ulemper/ "

相关文章!
 • Variable Livsforsikring Positivt og ulemper
  - 阅 0

  Livsforsikring kommer i ulike typer, inkludert permanent livsforsikring som et helt liv eller universell livsforsikring. Denne type forsikring er tilgjengelig som et helt liv eller universell livsforsikring som kan også bli vurdert variabel livsforsi

 • Positivt og ulemper av innlån fra Livsforsikring Positivt og ulemper av innlån fra Livsforsikring
  - 阅 0

  En fordel med en permanent eller hele livet forsikring sammenlignet med en term life policy er muligheten til å låne mot sin pengeverdi. Mens lån fra deg selv på denne måten har flere fordeler, er det risiko hvis du ikke betale tilbake lånet over tid

 • Positivt og ulemper av et Banking Career Positivt og ulemper av et Banking Career
  - 阅 2

  Finansnæringen sysselsetter folk i en rekke arbeidsplasser som faller under overskriften banktjenester karriere. Fra bank teller til banken president, lån offiser til bedriftens VP, en bank karriere byr på mange muligheter for smarte ansatte som jobb