Amopage

Little Tikes Playground Instruksjoner

- Views 0
Advertisement

Little Tikes Playground Instruksjoner


The Little Tikes lekeplassen er en fargerike utendørs lekesett som gir barna timer med klatring, gjennomgang og skyve moro. Det er relativt enkelt å montere, men produsenten anbefaler at to voksne utføre denne oppgaven på grunn av størrelsen på bitene. Etter at du setter det sammen, ta litt tid til å vise barna hva de bør og ikke bør gjøre mens du spiller på settet.

Du trenger

Blokk av tre

Hammer eller gummihammer

Skrujern

Sikkerhetsbriller

Montering av Walls

Tilsvarer bokstavene i de nederste hjørnene av veggene. For eksempel matche to vegger med bokstaven A på bunnen.

Hev vegg som har kroker, og føre krokene inn i tilsvarende åpninger i den andre veggen.

Trykk ned på krokbæreveggen for å låse veggene sammen.

Matche veggene bokstav B og C og montere dem på samme måte.

Bruke en blokk av tre, og en hammer eller gummihammer når forbinder de to siste vegger, de bokstavmerkede D, å hamre krokene inn i åpningene.

Montering av Tunnel

Sett tunnelen bunnen, som er den tunnel stykke som ikke har noen tapper, på hyllen lignende frembrudd på bunnen av veggen med boblen vinduet.

Plasser en 1-5 / 8 tommer bolten og bolten deksel i hvert hull inne i tunnelen bunnen, og trekkes hver med en skrutrekker. Ikke trekk eller boltdeksler vil ikke lukke.

Plasser en 1-5 / 8 tommer bolten og bolten deksel i hvert hull under tunnelen, og trekkes hver med en skrutrekker.

Sett tunnelen toppen, som er stykket med tapper, på hyllen lignende frembrudd på toppen av veggen med boblen vinduet.

Juster tappene på den indre kanten av tunnelen med hullene i veggene i hver ende av tunnelen. Presse ned.

Sett et 1-5 / 8 tommers bolt og mutterdeksel i hvert hull i tunnelen topp, og trekkes hver med en skrutrekker.

Sett et 1-5 / 8 tommers bolt og mutterdeksel i hvert av de tre hullene i tunnelen topp, og trekkes hver med en skrutrekker.

Sett et 1-5 / 8 tommers bolt og mutterdeksel inn i de gjengede hylser i de tre hullene i tunnelen bunnen. De gjengede bøssinger er forhåndsinstallert i tunnelen bunnen. Stramme boltene med en skrutrekker.

Vedlikeholde og Demontering av barn

Opprettholde lekeplassen ved å sjekke alle bolter og cap nøtter fra tid til annen for å sikre at de er tett, spesielt i starten av hver sesong av bruk. Sørg for at bolten deksler er lukket.

Demontere lekeplassen ved å ta tunnelen av først.

Lirke de små kroker fra toppen av veggene, ved hjelp av en flat skrutrekker hvis nødvendig. Bruk vernebriller for denne oppgaven.

Hint

Ikke sett lekeplassen på et hardt underlag som betong, asfalt eller pakket skitt, da faller på slike overflater kan skade barn.

Plasser lekeplass på et nivå område på minst 6 fot unna gjerder, bygninger, greiner, klær linjer eller kraftledninger.

Når temperaturen er under 0 grader, kan plasten lekeplass er laget av blir sprø og sprekker. Ikke bruk lekeplassen i disse temperaturene. Oppbevar lekeplass i et varmt sted som er beskyttet mot vær og vind. Ikke la barn klatre på lekeplassen mens det er vått.

Barn bør ha på sko og klær som passer godt mens du spiller på lekeplassen. Voksne bør overvåke barn til alle tider. Lekeplassen vil romme opptil åtte barn med en maksimal vekt på 100 pounds hver.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/little-tikes-playground-instruksjoner/ "

相关文章!
 • Island Kong Tiki-Torch Instruksjoner
  - 阅 0

  Tiki er en av de ledende produsenter av verftet fakler. Det tilbyr mange ulike alternativer og stiler av fakler, med Island Kong Tiki Torch gi en flamme opp til fem ganger større enn en tradisjonell lommelykt. Denne fakkelen har no-touch, no-pour tek

 • Instruksjoner for a Little Tikes 5-i-1 Gym Instruksjoner for a Little Tikes 5-i-1 Gym
  - 阅 0

  The Little Tikes 5-i-1 Gym er et skuespill struktur er utformet for å tilpasse seg økende spedbarn, og det tilbyr fem etapper for lek. Den første fasen har tre leker for å berøre og en bevegelsesstyrt pute for sparker. Den andre fasen forvandler med

 • Sikkerhetstips for Tiki Lomme Sikkerhetstips for Tiki Lomme
  - 阅 1

  Mens tiki fakler er et morsomt tillegg til ethvert verksted for et utendørs arrangement eller fest, må de behandles med forsiktighet. Tiki fakler kan forårsake brann og brannskader, og bør bare være tent og brukes av voksne. Ta riktige sikkerhetstilt